Kuva: AOP

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioero astui virallisesti voimaan - "He halusivat eri asioita"

29.01.2020 12:45 - Lauri Kujanpää

Sekä Hemsworth että Cyrus ovat löytäneet uudet kumppanit.

Elokuussa 2019 Liam Hemsworth, 30, ja Miley Cyrus, 27, erosivat ja jättivät avioerohakemuksen. Nyt Hollywood Life -lehti uutisoi, että viisi kuukautta eron jälkeen, avioero on astunut virallisesti voimaan.

Pariskuntaa lähellä oleva lähde on kommentoinut eroa eilen 28. tammikuuta.

- Liam edelleenkin kaipaa Mileyta. Luulen, että he tulevat aina rakastamaan toisiaan. Ero johtui siitä, että Liam olisi halunnut perinteisen avioliiton ja sitä Miley ei voinut tarjota. He molemmat halusivat elämältä eri asioita.

Kumpikin heistä on jo löytänyt uuden kumppanin: Cyrus seurustelee laulaja Cody Simpsonin, 23, kanssa ja Hemsworth rakastui australialaiseen malliin Gabriella Brooksiin, 21.

Cyrusin ystävä kertoi vuoden alussa, että Cyrus ei halua tietää mitään Liamin uudesta suhteesta, eikä ex-pari ole missään tekemisissä toistensa kanssa.

- Miley ei kysele eikä seuraa Liamin uutta suhdetta. Hän ei halua, että ketään tuntee itsensä epämukavaksi ja on siksi päättänyt olla seuraamatta asioita.

- He eivät puhu toisilleen ja kyselevät kuulumiset lähinnä heidän yhteisten ystäviensä kautta. Ero on ollut raskas prosessi kaikille - jopa meille läheisille.

Lue myös: Miley Cyrus ei halua tietää mitään ex-miehensä rakkauselämästä - "Ero on ollut kaikille raskas"

Lue myös: Miley Cyrus pukeutui legendaariseksi laulajaksi ja innostui heiluttelemaan rintojaan - katso videot

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat