Kuva: AOP

Liam Hemsworth kommentoi ensimmäistä kertaa kohueroa Miley Cyrusista - jäätävä piikki toimittajille

13.08.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Liam Hemsworth kirjoittaa, että hänen aiemmat haastattelukommenttinsa aiheesta olivat tekaistuja.

Poppari Miley Cyrus, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 29, vahvistivat viikonloppuna eronneensa. Pari ehti olla aviossa viime joulukuusta lähtien. Kirjoitimme maanantaina, että Miley Cyrus julkaisi useita Instagram-päivityksiä eron jälkeen ja kuvateksteissä nainen pohti muutoksen väistämättömyyttä.

Nyt myös Liam Hemsworth on palannut Instagramiin eron jälkeen. Mies on jakanut kauniin maisemakuvan rannalta, ja kuvatekstissä mies antaa ensimmäiset kommenttinsa avioerosta.

”Haluan vain nopeasti sanoa, että minä ja Miley olemme vastikään eronneet, ja toivon hänelle pelkkää terveyttä ja onnea tulevaisuuteen. Tämä on yksityisasia, enkä aio antaa enkä ole antanut mitään kommentteja toimittajille tai tiedotusvälineille aiheesta”, Hemsworth kirjoittaa.

Mies viittaa kuvatekstissään myös siihen, että maanantaina hänen väitettiin kommentoineen eroa nopeasti toimittajalle. Miehen mukaan tämä kommentti on tekaistu.

- Ette ymmärrä, miltä tämä tuntuu. En halua puhua aiheesta, Hemsworthin väitettiin sanoneen.

Voit katsoa miehen Instagram-päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Miley Cyrusin on uutisoitu löytäneen nopeasti lohdutusta eron jälkeen. Nainen on matkalla Italiassa, missä hänet on kuvattu suutelemassa tosi-tv-sarja The Hillsistä tutun Kaitlynn Carterin kanssa.

Miley Cyrus muhinoi lomallaan Kaitlynn Carterin kanssa. (kuva: AOP)

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat vuonna 2009 yhteisen elokuvan kuvauksessa. Kaksikko alkoi pian tämän jälkeen seurustella, ja he menivät kihloihin vuonna 2012. Ero tuli tästä vuoden päästä, mutta pari palasi yhteen vuonna 2015. He menivät naimisiin pienimuotoisessa seremoniassa viime joulukuussa.

Lue myös: Aviomiehestään eronnut Miley Cyrus jakoi liudan kuvia someen Italiasta - "Elämä on kiipeämistä"

Lue myös: Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin kodin tulipalolla erikoinen seuraus - "Siitä seurasi jotain hyvää"

Kilpailut

Uusimmat