Kuva: AOP

Lady Gagan äiti puhui tyttärensä mielenterveysongelmista - "Emme tienneet kaikesta"

30.01.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gaga kertoi vastikään rankasta nuoruudestaan Oprahin haastattelussa.

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga, 33, puhui vuoden alussa avoimesti mielenterveysongelmistaan. Laulaja kertoi talk-show tähti Oprahin haastattelussa joutuneensa hyväksikäytön uhriksi ja syventyi puhumaan, miten hänelle todettu PTSD eli traumaperäinen stressihäiriö ja lihaksissa ja sidekudoksissa kipua aiheuttava fibromyalgia linkittyvät toisiinsa. 

- Minua raiskattiin toistuvasti, kun olin 19-vuotias ja kehittyi PTSD raiskauksen ja trauman käsittelemättömyyden takia. Minulla ei ollut ketään, joka olisi voinut auttaa. Minulla ei ollut terapeuttia, minulla ei ollut psykiatria, minulla ei ollut lääkäriä, joka olisi auttanut minua selviytymään siitä, Gaga selitti.

Gagan äiti Cynthia Germanotta, 65, kertoi nyt tuoreessa Today-ohjelman haastattelussa, että vanhemmat eivät tienneet kaikesta, mutta yrittivät auttaa.

- Hän alkoi kyseenalaistamaan itseään ja ei uskonut omiin kykyihinsä. Hän masentui ja yritimme vanhempina auttaa minkä voimme, mutta emme tienneet kaikesta. Minusta tuntuu nyt, että tein virheitä siinä, että en osannut auttaa häntä oikealla tavalla ja ymmärtää hätäsignaaleja.

Äiti ylistää tyttärensä avoimuutta.

- On hienoa, kun hän kertoo avoimesti kokemuksistaan. Se voi auttaa monia samassa tilanteessa olevia nuoria faneja.

Lue myös: Mikä kaunotar! Lady Gaga poseerasi seksiä tihkuvassa minimekossa

Lue myös: Lady Gaga löysi uuden rakkauden? Kuvattiin suutelemassa tummaa komistusta

Lue myös: Lady Gaga avoimena antipsykoottisesta lääkityksestään: 'Ne ovat todella auttaneet minua'

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat