Kuva: AOP

Blake Lively loukkaantui faneille - luulivat tähden rajua maskeerausta meikittömäksi lookiksi

31.01.2020 16:15 - Milena Raappana

Fanit luulivat Livelyn elokuvamaskia hänen meikittömiksi kasvoikseen. Näyttelijä ei katsonut kummastelua hyvällä.

Näyttelijä Blake Lively, 32, näyttelee 30. tammikuuta ensi-iltansa saaneessa jännityselokuva The Rhythm Sectionissa

Hän onkin päivittänyt Instagram-tililleen kuvia ja videoklippejä elokuvasta mukaan lukien otoksen, jossa hänet on maskeerattu näyttämään väsyneeltä ja rähjäiseltä. 

Kuvassa perinteisessä meikissä oleva Lively pitelee vieressään kuvaa nuhjuisesta itsestään. Päivityksessään hän kirjoitti:

"Facetune meni rikki. (Molemmat meikit on tehnyt Vivian Baker)."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa näyttelijän seuraajista luulivat, että väsyneestä otoksesta näkee, miltä hän todellisuudessa näyttää ilman meikkiä. Lively ei ole ottanut epäilyjä hyvillä mielin vastaan.

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi tähden kertoneen Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa "olevansa loukkaantunut" asiasta.

- Meikkitaitelija teki tämän todella rajun lookin, koska perheeni on kokenut paljon tragediaa, joten hän teki aluksi tämän hurjan meikin ja tämä toinen on, kun hieman siistiydyin, Lively selitti meikkejä elokuvan hahmon näkökulmasta. 

- Mutta kun julkaisin tämän, ihmiset sanoivat "vau, Blake harvoin näyttää, minkä näköinen hän on ennen ja jälkeen meikkiä". Jotkut luulevat, että tältä näytän ilman meikkiä, mikä on minusta aika loukkaavaa, koska meikkitaiteilijalta meni tunti, että hän sai minut näyttämään tuolta, Lively kertoi.

Tähti selitti, että myös toisen siistimmän meikin tekemiseen meni tunti. Hän kuvaili, miten hänen feministinen puolensa nousi esiin kommenttien myötä. 

- Epäröin turhamaisuuteni välillä, jolloin haluaisin sanoa "minä todella näytän tuolta!", Lively sanoi osoittaen siistimpää kuvaa. 

- Ja samalla feministinä haluaisin sanoa "miksi oletamme naisten heräävän tuon näköisinä? Tämä ei ole realistista, että heräisit noin kauniina!" Mutta silti haluaisin ihmisten uskovan, että herään noin kauniina, Lively naurahtaa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Näyttelijätähti poisti kuvat Instagramistaan, suututti osan faneista: 'Taas tämä julkisuustemppu'

Lue myös: Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin hääkuvat poistettiin Pinterestistä - osa isompaa linjausta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat