Kuva: AOP

Emilia Clarke paljasti, kuinka valmistautui BAFTA-gaalaan - videolla lähes miljoona katselukertaa

06.02.2020 20:15 - Lauri Kujanpää

Video on ihastuttanut tuhansia faneja.

Game Of Thrones -sarjasta supertähdeksi noussut Emilia Clarke, 33, antoi Vogue-muotilehden kuvata hänen valmistautumisensa BAFTA-gaalaan, jossa palkitaan elokuva-alan tekijöitä.

YouTube-palvelussa julkaistussa videossa seurataan, kuinka kuvankaunis Clarke meikataan, puetaan ja kuljetetaan punaisen maton salamavälkkeeseen.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Videota on katsottu noin miljoona kertaa ja se on saanut paljon ihastelevia kommentteja:

"Emilia on niin ihana"

"Minulla oli huono päivä, mutta Emilian ilo piristi sitä"

"Hän on niin kaunis!"

Clarke kertoi vastikään Body and Soul magazine -julkaisun haastattelussa, että ei googleta itseään. Clarke sanoi, että se on tärkeää oman mielenterveytensä sekä menestyksen kannalta.

- En todellakaan googleta itseäni, sillä en etsi mitään. Opin jo Game Of Thronesin alkuaikoina, että ei kannata todellakaan lukea mitään, mitä sinusta kirjoitetaan netissä.

- Jos voisin tiivistää, minusta resepti menestykseen on se, kuinka käsittelet mainetta ja menetyksiä. Ei niihin Googlea tarvitse.

Clarke on myös kertonut, että ei ota faniensa kanssa selfieitä - varsin hyvästä syystä.

- Minulle kävi kerran niin, että olin lentokentällä ja sain todella pahan paniikkikohtauksen. Minusta tuntui täydellisen yksinäiseltä ja yritin puhua äitini kanssa puhelimessa. Samalla hetkellä joku mies tuli pyytämään selfietä ja yritin selittää, että en saa nyt henkeä.

- Jos joku nykyään tulee kysymään selfietä, annan mielummin nimikirjoituksen. Tuosta hetkestä jäi niin ikävä muisto ja kärsin edelleenkin paniikkihäiriöstä.

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar ei halua ottaa selfieitä - välttelee myös itsensä googlettamista

Lue myös: Söpöysvaroitus! Game Of Thrones -kaunotar esittelee uutta koiranpentuaan somessa

Kilpailut

Uusimmat