Apu: Tuija Pehkosen suosio näkyy myös kotipaikkakunnalla - äiti kertoo olevansa ylpeä tyttärestään

06.02.2020 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tuija Pehkonen toimi vastikään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana.

Toimittaja Tuija Pehkonen, 34, on rakastettu radiopersoona, joka nousi viimeistään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana suomalaisten tietoisuuteen.

Pehkonen on kotoisin Iisalmesta ja hänen äitinsä Raili Pehkonen kertoo Apu-lehdelle, että tyttären suosio näkyy myös kotipaikkakunnalla.

- Tulevat sanomaan, että no et ole kertonut, että se on siun tyttö siellä, apteekissa työskentelevä Raili Pehkonen sanoo ja kertoo, että on ylpeä tyttärestään

– No, ihan kivahan se on silleen, että lapsi pärjää. Olenhan minä hänestä ylpeä, äiti kehuu ja herkistyy.

Tuija Pehkonen meni joulukuussa naimisiin lumilautailijana ja tv-tähtenä tutuksi tulleen Eero Ettalan kanssa. Koska kyseessä on julkkispariskunta, seuraavat monet heidän elämäänsä. Tuija Pehkonen sanoikin Apu-lehdelle, että asia tuntuu hieman kummalliselta.

– Niin, onhan se vähän kummallista. Olisi kuitenkin aika naiivia sanoa, ettei julkisuudella olisi merkitystä. Kyllähän se on mahdollistanut itselleni hirveän monia asioita, ja tuntuisi tekopyhältä alkaa jeesustella asiasta. Toisaalta en usko, että tulen näitä hommia koko ikääni tekemään. Siksi se tuntuu tavallaan myös taakalta, Pehkonen tuumii.

Lue myös: Tuija Pehkonen asteli alttarille "maailman ihanimman miehen" kanssa - julkaisi joukon upeita kuvia

Lue myös: APU: TTK-juontaja Tuija Pehkonen muisteli kokemaansa työpaikkakiusaamista: 'Kaikkea ei pidä sanoa'

Lähde ja koko haastattelu: Apu

Kilpailut

Uusimmat