Kuva: AOP

APU: TTK-juontaja Tuija Pehkonen muisteli kokemaansa työpaikkakiusaamista: 'Kaikkea ei pidä sanoa'

21.10.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pehkonen haluaa muistuttaa, että jokaisella ihmisellä on tarina, josta kukaan ei pakolla tiedä mitään.

Uutisoimme vuonna 2017, kuinka nykyään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana työskentelevä Tuija Pehkonen, 34, oli kertonut Me Naiset -lehdelle työpaikkakiusaamisesta. Kiusaaminen oli alkanut kuiskutteluina ja juoruina, kuten peruskouluissakin. Supatettiin, että hän oli päässyt työpestiinsä jopa reittä pitkin. Voit lukea lisää tästä.

Pehkonen oli vastikään vieraana Anne Kukkohovin Päin punaista -kirjan julkistamistilaisuudessa ja kertoi Apu-lehden haastattelussa, että oli pohtinut kiusaamista mökilla ja asiat ovat edelleenkin mielen syövereissä.

– On järkyttävää, miten aikuiset ihmiset kohtelevat toisiaan ja millaista mallia ­annamme lapsille ja nuorille, Tuija sanoi ja jatkoi:

– Kaikista ei tarvitse pitää, mutta ei kannata sanoa ihan kaikkea, mitä sylki suuhun tuo. Piikittelyn sijaan voi sanoa ­yhden kivan asian. Sillä voi olla toiselle iso merkitys.

Lopulta Pehkonen halusi muistuttaa, että ikinä ei tiedä, millainen jokaisen ihmisen tarina on.

– Kannattaa muistaa, että ­rohkeidenkin ­ihmisten takana saattaa olla tarina, josta emme tiedä ­mitään. ­Kaikilla on oma taakkansa.

Pehkonen meni kihloihin lumilautailija Eero Ettalan, 34, kanssa elokuussa. Pariskunnan suloiset kihlajaiskuvat näet tästä.

Lue myös: Työpaikkakiusattu Tuija Pehkonen Me Naisissa: "Kiusaajien käytöstä ei muuttanut edes kyyneleet"

Lue myös: Opettaja ahdisteli Anne Kukkohovia ja raiskasi 8-vuotiaan kaverin: Pedofiilien tuomiot liian pieniä!

Lue myös: Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin - paljastaako kaunis kuva tulevan vihkikirkon?

Lähde: Apu

Kilpailut

Uusimmat