Kuva: AOP

Sofia Richie jättäytyy pois Kardashianien ohjelmasta - keskittyy luomaan omaa uraansa

11.02.2020 09:15 - Milena Raappana

Sofia Richie seurustelee Kourtney Kardashianin entisen kumppanin Scott Disickin kanssa.

Malli Sofia Richieta, 21, ei enää nähdä Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjassa. 

Viime kaudella hänet nähtiin ohjelmassa puolisonsa Scott Disickin, 36, rinnalla, mutta tähti on päättänyt jättäytyä sarjan kuvauksista pois ja keskittyä luomaan omaa uraansa näyttelijänä.

- Vähän aikaa pidättelin asioita, koska pelkäsin epäonnistuvani, mutta vuosi 2020 tulee olemaan vuosi ilman pelkoa. Pian teen näyttelijän töitä, Richie selitti Entertainment Tonight -julkaisun haastattelussa. 

Richien välit Disickin entiseen kumppaniin Kourtney Kardashianiin ovat olleet huterat. Nuori tähti kuitenkin vakuutti alun empivästä vastauksesta huolimatta syyn sarjasta vetäytymiseen johtuvan oman uran rakentamisesta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Hienoja asioita on tapahtumassa ja olen todella innoissani, Richie, joka luultavasti tullaan näkemään tv-sarjojen näyttelijäkaartissa, kertoi. 

Kuuluisan Lionel Richien tytär kuvaili, että kasvaessaan hänestä tuntui kuin hän olisi elänyt jonkun varjossa. Nyt kuitenkin mallinakin työskennellyt Richie on löytänyt elämälleen suuntaa. 

- Roolit joiden käsikirjoituksia luen tällä hetkellä ovat jollain tapaa tuttuja minulle, joten minun on helppo näytellä niitä. Minä todella, todella nautin siitä, Richie kuvaili. 

Videon Richien haastattelusta voit katsoa täältä.

Lue myös: Sofia Richie sai poikaystävältään varsinaisen ökylahjan - "Voi pyhä jysäys sentään!"

Lue myös: Kylie Jennerin ja Sofia Richien ystävyys ei heti kukoistanut - taustalla hellyyttävä syy

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat