Kuva: AOP

Sofia Richie sai poikaystävältään varsinaisen ökylahjan - "Voi pyhä jysäys sentään!"

26.08.2019 15:45 - Lauri Kujanpää

Richien mies on Kourtney Kardashianin eksä.

Malli ja seurapiirijulkkis Sofia Richie täytti 24. elokuuta 21 vuotta. Hän siis tuli Yhdysvalloissa täysi-ikäiseksi ja juhli merkkipäiväänsä varsin niukassa asussa.

Richie seurustelee Kourtney Kardashian, 40, ex-miehen Scott Disickin, 36, kanssa, ja Disick oli muistanut rakastaan melkoisella ökylahjalla.

Disick oli ostanut Richielle nimittäin yli 200 000 dollarin, eli noin 179 000 euron, arvoisen auton. Kyseinen musta menopeli on Aston Martin -merkkinen ja se sisältää muun muassa nahkasisustuksen.

"Voi pyhä jysäys sentään", Richie oli kommentoinut lahjaansa Instagram-tarinoissaan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Useat fanit ovat toivoneet, että Kourtney Kardashian palaisi yhteen eksänsä Scott Disickin kanssa. Pariskunta nousi miljoonien tietoisuuteen reality-sarjoista, kuten Keeping Up With Kardashians, ja heillä on kolme lasta.

Disickin nykyinen tyttöystävä Sofia Richie tietää, että Kardashianin ja Disickin välit ovat hyvät ja että fanit haluaisivat Disickin takaisin Kardashianin kainaloon.

- Heillä on kolme lasta, joten tietenkin fanit haluavat nähdä heidät yhdessä. Sofia on kuitenkin itsevarma nainen ja haluaa pitää suhteensa enemmän salassa kuin Kourtney halusi. Ihmiset eivät siksi näe sitä, kuinka rakastuneita Scott ja Sofia ovat, eräs lähde oli kertonut Hollywood Life -julkaisulle.

Richie ei ole huolissaan, että menettäisi miehensä.

- Sofia ja Scott ovat umpirakastuneita ja Sofia tietää, että Scott on hänen miehensä. Sofialla ja Kourtneylla ovat hyvät välit eikä mitään mustasukkaisuutta ole, toinen lähde paljasti.

Lue myös: Sofia Richie paljasteli syntymäpäiväjuhlillaan - yllään vain niukat seksikkäät bikinit

Lue myös: Sofia Richie ei pelkää menettävänsä miestään Kourtney Kardashianille - "Hän on itsevarma nainen"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat