Kuva: Emmi Moilanen

Fitnesskaunotar Eevi Teittinen tyrmäävänä treenivaatteissa - kirjoittaa blogissaan muutoksesta

17.02.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Teittinen seurustelee vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Fitnesskaunotar Eevi Teittinen, 31, kirjoittaa tuoreessa blogikirjoituksessaan muutoksesta. Teittinen muun muassa paljastaa, että hän on hyvin nopeasti innostuva, mutta hänen rakkaansa, Teemu Packalén, 32, ei.

"Olen hyvin nopeasti innostuva! Teemu sen sijaan lämpenee hitaasti ja hän tarvitsee aikaa muutoksille. Olen jo lapsuudesta saakka tietyllä tavalla tottunut muutoksiin ympäristön vaihtumisen osalta. Olen muuttanut tuolloin äitini kanssa jonkin verran, mutta ystävät eivät tästä huolimatta juurikaan vaihtuneet. Olen lojaali ja sitoutuvaa tyyppiä, joka näkyy myös parisuhteessani", Teittinen kirjoittaa.

Teittinen myös sanoo, että ei pelkää muutoksia.

"Tässä kohtaa elämässä en pelkää muutoksia, vaan tarkastelen niitä uteliaisuudella. “Mitähän hienoa tästäkin voi seurata!”. Olen avoin elämälle ja valmis heittäytymään. Kuitenkin huomasin, että elämään tuo vakautta selvästi ne elementit, joihin kykenen itse vaikuttamaan. En ole siis ulkoistanut omaa turvallisuuttani, joka on hienoa huomata!"

Blogikirjoituksen kunniaksi Teittinen julkaisi myös Instagram-sivullaan tyrmäävän kuvan, jossa poseeraa treenivaatteissa. Näet kuvan alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Teittinen on suosittu bloggaaja, jota seuraa Instagramissa yli 116 000 ihmistä. Hän myös tähdittää Fitnesspäiväkirjat-sarjaa.

Lue myös: Eevi Teittinen joutui leikkaukseen: 'Vietän kahden päivän hiljaisuuden retriittiä kotona'

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Eevi Teittinen hehkuu niukoissa bikineissä

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Kilpailut

Uusimmat