Kuva: AOP

Tiesitkö, että Emilia Clarkea ei tunnisteta kadulla? Lue kahdeksan faktaa kaunottaresta

19.02.2020 19:15 - Lauri Kujanpää

Emilia Clarke muistetaan varsinkin Game of Thrones -sarjasta.

Kuvankaunis näyttelijä Emilia Clarke, 33, nousi supertähteyteen Game Of Thrones -sarjasta, jossa hän näytteli Daenerys Targaryen -hahmoa.

Nyt viihdesivusto Mental Floss on paljastanut Clarkesta erilaisia faktoja. Sivuston mukaan Clarke muun muassa ihannoi lapsena legendaarista Arnold Schwarzeneggeria sekä halusi tulla näyttelijäksi jo taaperona.

Lue erilaisia faktoja alta.

1. Clarke halusi näyttelijäksi jo taaperona. Clarke näytteli Showboat-näytelmässä jo 3-vuotiaana ja on siitä lähtien rakastanut ammattia.

2. Vuonna 2015 Clarke kertoi, että hänen isänsä piti hänelle aikoinaan tiukan puheen Clarken unelma-ammatista. Isän mukaan näyttelijänä on vaikeaa tienata

3. Alastonkohtaukset Game Of Thronesissa olivat vaikeita Clarkelle. Pahimmillaan ne saivat Clarken itkemään.

4. Clarke oli lapsena kova Arnold Schwarzenegger -fani. Clarke oli katsonut jo nuorena tunnetut Terminator-elokuvat ja innostunut niistä kovasti.

5. Clarke on lahjakas muusikko. Hän osaa soittaa useaa eri soitinta, kuten kitaraa, pianoa ja huilua sekä pystyy laulamaan muun muassa jazzia, bluesia ja poppia.

6. Clarkea ei aina tunnisteta julkisilla paikoilla. Kaunotar on kertonut useassa eri haastattelussa, että hänen Game of Thrones -hahmonsa oli sen verran erinäköinen, että Clarke saa usein kulkea rauhassa kadulla.

Emilia Clarke Game of Thronesissa. (kuva: AOP)

7. Clarke ajatteli, että jos hänestä ei tulekaan näyttelijää, hän voisi olla laulaja, arkkitehti tai graaffinen suunnittelija.

8. Clarkea kiusattiin lapsena hänen kulmakarvojensa takia. Clarke ei kuitenkaan halunnut muuttaa mitään itsessään ja on ylpeä edelleenkin kauniista kulmakarvoistaan.

Emilia Clarke joulukuussa 2019. (kuva: AOP)

Lue myös: Söpöysvaroitus! Game Of Thrones -kaunotar esittelee uutta koiranpentuaan somessa

Lue myös: Emilia Clarke paljasti, kuinka valmistautui BAFTA-gaalaan - videolla lähes miljoona katselukertaa

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar ei halua ottaa selfieitä - välttelee myös itsensä googlettamista

Lähde: Mental Floss

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat