Kuva: AOP

Harry Potter -tähdestä uusi Marvel-supersankari? "Huhut eivät pidä paikkaansa"

22.02.2020 15:15 - Lauri Kujanpää

Radcliffe kommentoi asiaa tuoreessa haastattelussa.

Maailmalla on liikkunut paljon huhuja siitä, että Harry Potter -elokuvista supertähteyteen noussut Daniel Radcliffe, 30, liittyisi Marvel-universumiin ja näyttelisi Moon Knight -supersankaria. Hahmosta on tarkoitus tehdä sarja Disney+-suoratoistopalveluun.

Radcliffe on nyt itse kommentoinut huhuhja Coming Soon -julkaisulle. Mies sanoo haastattelussa, että huhut ovat perättömiä.

- Harry Potter -kokemuksesta voin sanoa, että tuollaiseen jättimäiseen tuotantoon, kuten Marvel-maailmaan, pitäisi olla valmis sitoutumaan. En sano, etteikö tällaista voisi tapahtua tulevaisuudessa, sillä se voisi olla hauskaa. Kuitenkin Moon Knight -huhut eivät pidä paikkaansa. En ole nimittäin kuullut asiasta yhtään mitään, Radcliffe jyrähti.

Radcliffe näytteli Harry Potter -elokuvissa nimikkohahmoa. Seuraavaksi mies nähdään Guns Akimbo -leffassa, jossa hän esittää nörttiä, joka viettää paljon aikaa netissä. Lopulta hahmo eksyy humalassa suoratoistovideoon, jossa ihmiset taistelevat toisiaan vastaan kuolemanottelussa ja erikoiset tapahtumat saavat alkunsa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe tähdittää erikoista seikkailuelokuvaa - katso traileri!

Lue myös: Daniel Radcliffe paljastaa, mikä asia häntä häiritsee julkisuudessa: "Siitä tulen aina vihaiseksi"

Lue myös: Daniel Radcliffe laittoi huhumyllyt liikkeelle - "En varmasti ole viimeinen Harry Potter"

Lähde: Coming Soon

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat