Kuva: AOP

Justin Bieberillä ja Cara Delevingnellä somesodan alkua: 'Miksi olet blokannut minut?'

24.02.2020 12:45 - Milena Raappana

Justin Bieber oli James Cordenin ohjelmassa haastateltavana, joka sai Cara Delevingnen reagoimaan sosiaalisessa mediassa.

Poptähti Justin Bieberin, 25, ja malli Cara Delevingnen, 27, välillä on somesodan poikasta. 

Teen Vogue uutisoi kaksikon välien kiristyneen entisestään, kun Bieber oli vieraana koomikko James Cordenin Late Late Show -ohjelman Spill Your Guts or Fill Your Guts -pelissä. Ohjelmaosuudessa julkkisvieraalle esitetään kiperiä kysymyksiä, joihin hän voi joko vastata tai vaihtoehtoisesti syödä jotain kuvottavaa ruokaa ja olla vastaamatta. 

Corden pyysi Bieberiä laittamaan vaimonsa malli Hailey Bieberin kolme ystävää Kendall Jennerin, Gigi Hadidin ja Cara Delevingnen järjestykseen sen mukaan, kuinka paljon hän pitää heistä. Artistin toinen vaihtoehto oli ottaa haukku härän peniksestä.

Bieber päätti laittaa kolmikon paremmuusjärjestykseen, joka oli Kendall, Gigi ja Cara. Perusteluiksi hän kertoi, että hän on viettänyt Kendallin kanssa eniten aikaa, kun taas Gigi ja Cara ovat jääneet hänelle etäisemmäksi. 

Delevingne otti asian esille Instagram-tilillään ja teki päivityksen, jossa hän muistutti Bieberiä monista kerroista, jolloin he ovat viettäneet aikaan. Näihin lukeutuu muun muassa vuoden 2012 Victoria's Secret muotinäytös, jonka yksi pääesintyjä Bieber oli. Päivityksessä oli myös kuva kaksikon hassuttelevasta selfiestä. 

Päivityksen oheen Delevingne  kirjoitti:

"Nyt vs. silloin. Jos sinulla ei ole mitään minua vastaan, miksi olet blokannut minut? Rakastan sinua Hailey Bieber - hänen olisi pitänyt syödä härän penistä". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teen Vogue kertoi artikkelissaan artistin ja mallin välien kiristyneen viime vuoden heinäkuussa, kun Delevingne  julkisesti puolusti ystäväänsä Taylor Swiftiä. Bieber teki negatiivisen päivityksen Swiftistä ja tämän käytöksestä Yummy-hitin tekijän manageria Scooter Braunia kohtaan. 

Braun on ollut myös Swiftin manageri ja kaksikon välillä on ilmiriita artistin musiikin tekijänoikeuksien takia. Bieberin päivitys sai Delevingne puolustuskannalle ja hän julkisesti sanoikin popparille: 

"Toivoisin, että käyttäisit vähemmän aikaa puolustaaksesi miehiä ja enemmän aikaa yrittäen ymmärtää naisia ja kunnioittaa heidän oikeutettuja reaktioitaan". 

Videon Bieberin esiintymisestä Spill Your Guts or Fill Your Guts -pelistä voit katsoa alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Justin Bieber murtui haastattelussa kyyneliin: Haluaa suojella Billie Eilishiä omalta kohtaloltaan

Lue myös: Selena Gomezin uusi biisi synnytti somesodan: "Hailey Bieber uhkaa satuttaa häntä"

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat