Kuva: AOP

Selena Gomezin uusi biisi synnytti somesodan: "Hailey Bieber uhkaa satuttaa häntä"

24.10.2019 23:15 - Milena Raappana

Selena Gomezin uuden biisin epäillään kertovan hänen eksästään Justin Bieberistä. Somesota syttyi liekkeihin, kun Hailey Bieber päivitti kyseenalaisen päivityksen Instagram Storiesiinsa.

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Selena Gomez, 27, julkaisi eilen uuden kappaleensa Lose You To Love Me, joka heti herätti somekansan pohtimaan, lauletaan biisissä Gomexin ex-kumppanista Justin Bieberistä

Gomezin on spekuloitu useaan otteeseen haikailevan Bieberin perään, joka on nykyään naimisissa malli Hailey Bieberin, entiseltä nimeltään Baldwinin, kanssa. Tämä on saanut Gomezin fanit ja Biebereiden seuraajat sotajalalle sosiaalisessa mediassa ja aika ajoin näiden kahden leirien välille syntyy tulista draamaa. Niin myös tälläkin kertaa. 

Pian Gomezin uudeen kappaleen julkaisun jälkeen Hailey Bieber päivitti Instagram Storiensa kuvakaappauksen, josta käy ilmi, että hän kuuntelee Summer Walkerin I'll Kill You -kappaletta, joka tarkoittaa suomeksi "tapan sinut". 

Vaikka Haileyn somepäivityksessä ei ole minkäänlaista suoraa yhteyttä Gomeziin, ovat Selenan fanit ottaneet sen kirjaimellisesti ja uskovat mallin uhanneen tappaa Instagramin seuratuimpiin tähtiin lukeutuvan henkilön. 

"Onko sattumaa, että Hailey Bieber päivitti tämän hänen IG Storyynsa vain hetki sen jälkeen, kun Selena julkaisi uuden biisinsä??? Enpä usko."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei FBI, Hailey Bieber uhkaa satuttaa Selena Gomezia ja hän on tunnettu pakkomielteestään häneen. Olkaa kilttejä ja pitkää häntä silmällä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gomez julkaisi Instagram Storyssaan myös päivityksen, jossa hän kiittelee jumalaa ja fanejaan tuesta. Päivityksen viimeiset lauseet ovat kiinnittäneet fanien huomion, sillä tähti kirjoitti:

"Vihollinen yrittää tuhota minut ja niin ei vain tule tapahtumaan. Ei tänään. Ei seuraavaksi..."

Somekansa oletti "vihollisen" tarkoittavan Hailey Bieberiä. Moni ylisti Gomezin vastausta tilanteeseen ja kehui tähden hoitavan tilanteen tyylikkäästi. 

"Selena Gomez pysyy klassisena ja vastaa Hailey Bieberille sen jälkeen, kun tämä uhkasi tappaa hänet..."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hailey Bieberillä on ollut sometaistossa omat kannattajansa ja E! News -julkaisun mukaan malli sanoi, ettei hänen päivityksensä viitannut Gomeziin, vaan oli huonosti ajoitettu. 

"Mitä jos olisit ollut naimisissa miehen kanssa kaksi kuukautta... hänen ex-tyttöystävänsä kirjoittaisi biisin hänestä. Se on hänen (Justinin) tunteillaan leikkimistä. Antakaa hänen edetä rauhassa hänen uuden elämänsä kanssa ilman "mitä jos" -kyselemistä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Selena Gomez surullisena somessa - syynä Justin Bieberin häät?

Lue myös: Justin Bieber ei puhu Selena Gomezille yhdestä syystä - haluaa huomioida vaimonsa

Lähteet: Metro.co.uk, E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat