Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Temptation Island -pari eroaa neljän kuukauden välein - lyhimmillään ero kestänyt kolme tuntia

26.02.2020 16:45 - Iiro Myllymäki

Emilia ja Wallu lähtivät ohjelmaan mukaan luottamuspulan takia. Aiemmin Wallu on jäänyt kiinni pettämisestä, mistä Emilia sai tietää kyseenalaisin keinoin.

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella nähdään myös sarjan katsojille entuudestaan tuttuja kasvoja. Mukana pariskuntana on neljännellä kaudella sinkkuina ohjelmassa nähdyt Emilia, 25, ja Valdemar, eli Wallu, 24. Kaksikon parisuhde syttyi nopeasti sarjan kuvausten jälkeen Suomessa keväällä 2018.

- Ei varmaan mennyt viikkoa tai kahta pidempään, kun Emilia tuli ensimmäisen kerran luokseni yöksi, ja sitten harrastimme seksiä, Wallu kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Lopetat tuollaiset puheet! Emilia nauraa vieressä Wallun paljastukselle.

Pian Emilia antoikin jo Wallulle asuntonsa vara-avaimen, ja Wallu käytännössä katsoen muutti Emilian luokse. Pariskunnan suhde on ollut kaikkea muuta kuin tasainen. Pari on ehtinyt erota ja palata yhteen jo niin monta kertaa, että he itsekään eivät ole pysyneet laskuissa. Molemmat myöntävätkin olevansa impulsiivisia luonteeltaan.

- Yleensä eroamme neljän kuukauden välein, Emilia kertoo.

Viestien salaa lukeminen paljasti pettämisen

Eroon ovat aiemmin johtaneet sekä arkiset riidat että suhteessa vallinnut luottamuspula. Luottamuspulaan on johtanut se, että Wallu jäi kiinni pettämisestä.

- Hän esitti rakastavansa minua ja että hän ei olisi tehnyt mitään. Hän valehteli minulle päin naamaa. Hän on hyvä valehtelemaan, Emilia sanoo.

Wallun mukaan pettämistä tapahtui ”muutaman kerran”.

- Alkusuhteesta tuli vähän toilailtua, Wallu sanoo.

- Ja sen jälkeenkin, Emilia toteaa.

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Emilia sai tietää tapahtumista vasta vuosi varsinaisen pettämisen jälkeen, kun hän Wallulta salaa selaili tämän kännykästä löytyviä viestejä. Kännykästä löytyi viestiketjuja toisten naisten kanssa, eikä viestejä selvästikään ollut lähetetty pelkässä kaverimielessä.

- Se tuntui pahalta. Suhteelta lähti pohja silloin, Emilia sanoo.

Wallu ei ollut hyvillään siitä, että Emilia meni selaamaan hänen yksityisviestejään.

- Siinä hetkessä se tuntui todella väärältä, että hän pläräsi puhelintani. Hänellä on kuitenkin oikeus tietää pettämisestäni.

Wallu sanoo, että pettäminen on johtunut miehen omasta hölmöydestä ja hän katuu tekosiaan.

Nopeimmillaan pari on palannut yhteen vain kolme tuntia eron jälkeen.

- Erosimme, ja menin pihalle autooni istumaan. Kolmisen tuntia siellä itkin, minkä jälkeen palasin häntä koipien välissä ja palasimme takaisin yhteen, Wallu muistelee.

Temptation Islandiin pari lähti mukaan, jotta he löytäisivät luottamuksen takaisin suhteeseen. He kokivat, että kyseessä on viimeinen oljenkorsi. Kauden lopussa selviää, miten parin kävi. Temptation Island Suomen uudet jaksot alkavat Nelosella keskiviikkona 18. maaliskuuta.

Lue myös: Jarkko ja Mattu lähtivät Temptation Islandille bileiden perässä: ’Muistikuvat ovat hatarat'

Kilpailut

Uusimmat