Kuva: AOP

Charlie Sheenin raiskaussyytökset nousivat uudelleen esiin - "Se tapahtui kirkkaassa päivänvalossa"

11.03.2020 13:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä Corey Feldman väittää tuoreessa dokumentissa, että Charlie Sheen olisi raiskannut näyttelijä Corey Haimin, kun Haim oli vain 13-vuotias. Charlie Sheen kiistää väitteet.

Muun muassa Miehen puolikkaat -sarjasta tunnettua näyttelijää Charlie Sheeniä, 54, kohtaan esitetyt raiskaussyytökset ovat nousseet uudelleen esiin tuoreen dokumentin vuoksi. Näyttelijä Corey Feldman, 48, syytti jo vuonna 2017 Sheeniä siitä, että tämä olisi raiskannut näyttelijäkollega Corey Haimin vuonna 1986. Väitetty raiskaus olisi tapahtunut, kun 19-vuotias Sheen ja 13-vuotias Haim kuvasivat Lucas-nimistä elokuvaa. Väitöksen mukaan raiskaus olisi tapahtunut elokuvan kuvauspaikalla. Corey Haim menehtyi vuonna 2010.

Corey Feldman esittää samat syytökset nyt julkaistussa dokumentissa (My) Truth: The Rape of Two Coreys. Charlie Sheen kieltää jyrkästi syytökset muun muassa Huffington Post -julkaisulle antamassaan lausunnossa.

- Sitä ei ole koskaan tapahtunut, mitä näissä sairaissa, kieroutuneissa ja omituisissa väitteissä sanotaan, Sheen sanoo.

Corey Haim oli väitetyn raiskauksen tapahtuessa 13-vuotias. (kuva: AOP)

Mies myös kehottaa ihmisiä huomioimaan, mitä Corey Haimin äiti Judy Haim on aiheesta sanonut. Judy Haim on jo aiemmin sanonut, että Corey Feldmanin syytökset ovat valheellisia.

- Poikani ei koskaan maininnut Charlieta. Emme koskaan puhuneet hänestä. Se on täysin keksitty juttu, Judy Haim on sanonut Entertainment Tonightin haastattelussa.

Metro-julkaisu kirjoittaa, että Judy Haim on kommentoinut asiaa nyt tiedotteessa.

- Tämä on valtava syytös vailla mitään todisteita ja ilman, että poikani pystyy puolustautumaan. Olen täysin varma, että Charlie ei tehnyt sitä, Judy Haim kommentoi.

Corey Feldman (kuva: AOP)

Corey Feldman kertoo dokumentissaan, että Corey Haim kuvaili hänelle raiskaustilannetta yksityiskohtaisesti. Kuvailu saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita.

- Hän kertoi, että Charlie taivutti hänet eteenpäin kahden asuntovaunun välissä, laittoi Crisco-öljyä hänen peppuunsa ja raiskasi hänet kirkkaassa päivänvalossa. Kuka tahansa olisi voinut kävellä siitä ohi. Kuka tahansa olisi voinut nähdä sen, Feldman sanoo dokumentissa.

Aiemmin Charlie Sheen on haastanut National Enquirer -lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta, kun lehdessä julkaistiin Feldmanin raiskaussyytökset. Lopulta Sheen luopui syytteistä, ja oikeuskiistan osapuolet pääsivät asiassa sopimukseen oikeuden ulkopuolella.

Lue myös: Charlie Sheen edusti kuvankauniin tyttärensä kanssa - kaksikolla loistavat välit

Lue myös: Charlie Sheen väittää joutuneensa Hollywoodin mustalle listalle - ei pysty maksamaan elatusmaksuja

Lähteet: Metro, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat