Kuva: AOP

Daniel Radcliffe vastasi veikeään Harry Potter -arvoitukseen: "Tämä tuli puskista"

12.03.2020 10:45 - Milena Raappana

Näyttelijä antoi vastauksen 19 vuotta sitten ilmestyneeseen Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvaan liittyvään hassuun kysymykseen.

Harry Potter ja viisasten kivi -kirja ilmestyi vuonna 1997 ja elokuva vuonna 2001. Nyt Harry Potteria näytellyt ja elokuvasaagan parissa kasvanut Daniel Radcliffe, 30, joutui HuffPost-julkaisun haastattelussa vastaamaan kiperään kysymykseen Voldemortista ja professori Oravesta.

Ensimmäisessä Harry Potter -teoksessa pimeydenvoimilta suojautumista opettava Orave käyttää turbaania, joka peittää hänen takaraivossaan olevat Voldemortin kasvot. Haastattelussa toimittaja kysyi Radcliffen mielipidettä, miten Orava ja pahamaineinen velho, jonka nimeä ei saisi mainita, pystyivät nukkumaan öisin. 

Kysymys tuli täysin puskista näyttelijälle, mutta hetken miettimisen jälkeen hän vastasi:

- Sanoisin, että ainoa käytännöllinen mahdollisuus tilanteessa olisi nukkuminen kyljellään ellei Voldemort tarvitse ilmaa, mistä en ole varma, Radcliffe sanoi.

(kuva: AOP)

- Niin kauan, kun happea tulee kehoon, hän luultavasti on unessa etupuolelta, koska se kiertäisi kaikkialla. Luulen, että takapuolen Voldemort voisi selvitä etupuolen Ian Hartin hapentuotannolla, Radcliffe pohti. 

Seventeen-julkaisu toiki ilmi uutisessaan, että tämä teoria voisi hyvinkin toimia miettien, että Voldemort on koko elokuvan ajan turbaanin sisällä samalla, kun Ian Hartin esittämä Orave yrittää elää tavallista professorin elämäänsä. 

Radcliffe ja Hart kohtasivat toisensa jälleen 19 vuoden jälkeen taannoin julkaistussa Escape from Pretoria -elokuvassa, jossa he pääsivät työskentelemään yhdessä pitkän tauon jälkeen.

Lue myös: Harry Potter -elokuvasta löytyy hauska yksityiskohta - oletko huomannut?

Lue myös: Harry Potter -elokuvien päätähti mystisenä: "En sano, etten palaisi takaisin"

Lähde: Seventeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat