Kuva: Mikko Räsänen

Korona-hysteria jyräsi Tuukka Temosen uuden elokuvan ensi-illan: "Eilinen oli monella tapaa katastrofi"

13.03.2020 22:15 - Senja Rapila

Aika jonka sain -elokuvan kutsuvierasensi-ilta järjestettiin torstaina.

Elokuvaohjaaja Tuukka Temosen uusimman elokuvan kutsuvierasensi-ilta koki torstaina vieraskadon koronavirus-hysterian vuoksi. Aika jonka sain näytettiin Itäkeskuksen Finnkino IMAX -teatterissa. Paikalle odotettiin tuhatta vierasta ja tarjolla oli kuohuvaa ja ohjelmaa.

Ilmeisimmin tilaisuus on kutistunut surullisiin mittoihin. Tuukka ja hänen vaimonsa, elokuvan päätähti Olga Temonen kommentoivat tilaisuutta ja sen epäonnista ajankohtaa Instagram-tileillään.

"Eilinen oli monella tapaa katastrofi ja sisälläni käytiin hyvin tummia pohdintoja. Kaikesta huolimatta ainakin yritettiin näyttää viileiltä", Tuukka kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen harmistuneena.

"Voihan korona. Iso kutsuvieras-yleisö kutistuu nyt pienemmäksi, mutta silti tänään juhlitaan. Voit seurata tunnelmia täältä mun instaliven kautta klo 18:30 alkaen. Mä niiiiin toivon että ihmiset silti löytäis tän elokuvan ja uskaltais myös mennä katsomaan sen leffaan, vaikka sitten vaan joka toiselle penkille..", Olga kommentoi omalla Instagram-tilillään.

Voit katsoa pariskunnan päivitykset alapuolelta.

Lue myös: Koronatartunnan saanut Tom Hanks päivitti tilannettaan: "Mennään päivä kerrallaan"

Lue myös: Koronavirus täytti julkisuuden henkilöiden somet, reaktiot laidasta laitaan: 'Muutan etelänavalle'

Lue myös: Sauli Niinistön haastattelu Ylellä koronavirustilanteesta keräsi aplodit somessa: "Viisaita sanoja"

Kilpailut

Uusimmat