Kuva: AOP

Koronatartunnan saanut Tom Hanks päivitti tilannettaan: "Mennään päivä kerrallaan"

13.03.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hanks ja hänen vaimonsa saivat molemmat koronatartunnan.

Näyttelijä Tom Hanks, 63, kertoi eilen saaneensa vaimonsa kanssa koronavirustartunnan. 

"Tunsimme Ritan kanssa olomme hieman väsyneiksi. Meillä oli flunssaa sekä lihaskipuja. Ritalla oli  myös vilunväristyksiä ja pientä lämpöä myös. Toimiaksemme oikein päätimme testauttaa itsemme koronan varalta ja testi osoittautuikin positiiviseksi," Hanks kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Huoli tähden ja hänen vaimonsa terveydestä heräsi muun muassa Hanksin fanien keskuudessa. Siksi on hienoa, että mies on informoinut seuraajiaan tämänhetkisestä tilanteesta.

Hän julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä vaimonsa kanssa. 

"Haluan kiittää kaikkia heitä, jotka pitävät meistä tällä hetkellä erittäin hyvää huolta. Olemme siis tällä hetkellä eristyksessä, että emme tartuttaisi muita. Tämä siksi, että on olemassa paljon sellaisia ihmisiä, joille tämä tauti voisi olla kohtalokas. Me elämme nyt päivän kerrallaan. 

On olemassa asioita, joita me kaikki voimme tehdä. Seuratkaamme asiantuntijoiden ohjeita ja pitäkäämme huoli itsestämme ja läheisistämme," Hanks kirjoittaa.

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Tom Hanksin ilmeet Golden Globe -gaalassa räjäyttivät netin - reagoi vahvasti avauspuheeseen

Lue myös: Tom Hanksin pojan syntymäpäiväonnittelu sai fanit repeämään naurusta - ymmärrätkö miksi?

Kilpailut

Uusimmat