Kuva: AOP

HS: Eva Wahlström lopettaa nyrkkeilyuransa: "Lopettamisen mukana iso osa minusta kuolee pois"

15.03.2020 12:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

39-vuotias Wahlström menee tämän päätöksen myötä kohti uusia tuulia.

Ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström on päättänyt lopettaa nyrkkeilyuransa. Hän kertoo syitä lopetukselle tämänpäiväisessä Helsingin Sanomissa.

"Olen aina pelännyt, että minusta tulisi yksi surullinen esimerkki nyrkkeilijästä, joka lopettaa uransa aivan liian myöhään. En ole koskaan kyennyt jättämään asioita kesken, ja nyrkkeilyurallani minulla on aina ollut lisää saavutettavaa ja ennen kaikkea lisää opittavaa", Eva kirjoittaa.

Kirjoituksessaan hän kertoo kattavasti uransa kohokohdista ja myös niistä hetkistä, jolloin usko uraa kohtaan on ollut koetuksella. 

"Vaikka en pystynyt juoksemaan koko ammattiurani aikana, vaikka menetin osan keuhkoistani, vaikka minulle kerta toisensa jälkeen sanottiin, ettei tämä ole oikea työ, etteivät naiset nyrkkeile ja etten kykenisi jatkamaan, sain kaiken sen mistä haaveilin. Sain paljon enemmän kuin olisin ikinä osannut kuvitella."

Lopettamispäätös oli rankka, mutta silti Eva kokee, että lopettamisen myötä tulee tilaa uusille unelmille.

"Lopettamisen mukana iso osa minusta kuolee pois, mutta samalla toinen osa herää henkiin. Olen pelannut korttini hyvin: minulla on ammatteja, osaamista, kiinnostuksen kohteita ja ihmisiä ympärilläni. Vaikka sattuu, olen päättänyt olla tuskailematta asioita liikaa. Se olisi epäkunnioittavaa elämälle, joka todellisuudessa tarjoaa suunnattomat määrät kaikkea hienoa, joka vain odottaa toteutumistaan. Tämä ei ole loppu, vaan uuden alku."

Pääset lukemaan koko Nyrkkeilijän testamentin Helsingin Sanomien sivuilta.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Tankotanssia ja voimistelua korkeuksissa - Eva Wahlström esittelee temppuja somessa

Lue myös: Eva Wahlströmin erikoinen treenivideo hauskuuttaa somekansaa - 'En pystyisi tuohon nauramatta!'

Lue myös: Eva Wahlström pyllistää Instagram-kuvassa antaumuksella - teki kuvaajalle hauskan pilan

Suosittelemme

Uusimmat