Kuva: AOP

Vanessa Hudgensin High School Musical -video räjäytti somen: 'Zac Efron, vastaa 24 tunnin sisällä'

18.03.2020 20:15 - Milena Raappana

Legendaarinen musikaalikappale We're all in this together elää edelleen.

Näyttelijä Vanessa Hudgens, 31, päivitti Instagram-tililleen videon yhdessä entisen High School Musical -kollegansa Ashley Tisdalen, 34, kanssa. Videolla Tisdale tanssii ja Hudgens lipsynkkaa viinilasin ääreltä We're all in this together -kappaleen tahtiin. 

Video on alunperin tehty TikTok-somekanavaan, mutta Hudgens päivitti sen myös Instagramiin, jossa se on kerännyt jutun kirjoittamishetkellä yli 4 miljoonaa katselukertaa. 

Päivitys on kerännyt melkein 11 000 kommenttia ja sekoittanut näyttelijän seuraajien päät. Kommenttikentässä mukaan on vedetty myös kolmas kuuluisan musikaalielokuvasarjan näyttelijä Zac Efron, 32. 

"Zac Efron sinulla on 24 tuntia aikaa vastata", haastoi eräs seuraaja. 

"No luulen, että Gabriella valmistui koulusta, löysi viinin eikä koskaan katsonut taakseen", kirjoitti toinen seuraaja ja viittasi Hudgensin High School Musical -hahmoon. 

"Lol ikoninen", kommentoi kolmas.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuten Tisdale kirjoitti tanssivideoonsa, josta Hudgensin oma päivitys sai kimmokkeensa, koronaviruksen tuoma karateeni ja eristäytyminen koskee meitä kaikkia. Legendaarinen musikaalibiisi sopiikin tilanteeseen aivan yhtä hyvin kuin Fifth Harmonyn vuoden 2016 pophitti Work From Home, joka on noussut neljän vuoden jälkeen viraaliksi. 

Lue myös: Vanessa Hudgens lauloi karaokessa High School Musicalista tutun kappaleen - fanit riemastuivat

Lue myös: Oranssi suihkurusketus ja surffiletti - muistatko vielä, miltä Zac Efron näytti 11 vuotta sitten?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat