Kuva: AOP

Kyllästyttääkö kotoilu? Kokeile huippumalli Gigi Hadidin virkistäviä harrastuksia

19.03.2020 17:15 - Milena Raappana

Jos suosikkisarjat on katsottu läpi, kokeile esimerkiksi pastataidetta tai runojen kirjoittamista.

Sosiaalinen eristäytyminen kotioloihin voi tuntua ahdistavalta ja tylsältä. Onneksi huippumalli Gigi Hadid, 24, kertoi Harper's Bazaar -julkaisun haastattelussa harrastuksistaan, jotka ovat sekä mieltä rauhoittavia että sopivia yksin puuhasteltavaksi. 

Artikkelissa Hadidia haastattelivat hänen läheiset ystävänsä, kuten laulaja Taylor Swift ja malli Kendall Jenner, joka kysyi kollegaltaan, mitä elämä Hadidin perheen maatilalla on opettanut hänelle. 

- Maatila on saanut minut todella muistamaan ja tuomaan elämääni takaisin yksinkertaisimmat nautinnot. Se sallii minun täyttää päiväni pienillä minut onnelliseksi tekevillä asioilla, kuten taiteella, puutarhanhoidolla, joogalla, kokkaamisella, ulkoilulla ja ajanvietolla rakkaimpieni ja eläinteni kanssa ilman, että täytyy miettiä, mitä minulla on päälläni tai miltä hiukseni näyttävät tai tulenko valokuvatuksi tai nähdyksi sinä päivänä, Hadid kuvaili. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hadid myös paljasti harrastavansa tuolien rakennusta. Hän kertoi sen olevan vapauttavaa kokeilla uusia asioita ilman sen suurempaa tavoitetta. Tuolin rakentaminen saattaa olla haastavaa kotioloissa, mutta hänen mielentilansa uusien asioiden kokeilussa kannattaa ottaa haltuun kotona eristyksissä ollessa.

Harper's Bazaarin artikkelissa huippumalli myös haastettiin suunnittelemaan taidefestivaalit maatilalleen ja miettimään sekä aktiviteetit että kahdeksan raaka-ainetta sisältävä juustolautanen tarjoiltavaksi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hadid kertoi, että tapahtumassa muun muassa koristeltaisiin kakkuja, solmittaisiin kukkakimppuja, tehtäisiin taidetta pastasta ja leivästä sekä kirjoitettaisiin ja luettaisiin runoja. Mitä juustolautaseen tulee, se kuulostaa todella herkulliselta:

- Ranskalaista patonkia, gouda-juustoa, Prairie Breeze Cheddar -juustoa, Brietä, tryffelihunajaa, kvittenitahnaa tai viikunalevitettä, tomaatti-mozzarella-basilika-vartaita, lihaa juuston kanssa ja oliiveja, Hadid kuvaili.

Joten jos kaikki suosikkohjelmat ja lempikirjat on koluttu läpi ja kaipaat virkistävää tekemistä, Hadidin harrastuksista kannattaa ottaa mallia. Niitä voi toteuttaa möys ystävien kanssa videopuheluiden kautta. 

Lue myös: Gigi Hadidin erikoinen meikkiniksi ihastuttaa helppoudellaan - kokeilisitko itse?

Lue myös: Gigi Hadid närkästyi saamastaan asukritiikistä - puolustautui hanakasti Twitterissä

Lue myös: Läheisyyttä rakkaan kanssa kotioloissa - ihanat ideat parisuhteen ylläpitämiseen

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat