Kuva: AOP

Arnold Schwarzeneggerin pröystäilevä karanteenivideo aiheutti kohun: "Kaikki eivät asu kartanoissa"

24.03.2020 19:45 - Roy Kokkonen

Arnold Schwarzenegger kehottaa jälleen pysymään kotonaan. Tällä kertaa viestin välittäminen ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen.

Legendaarinen Arnold Schwarzenegger, 72 on jakanut jälleen uuden karanteenivideon. Edellinen video nousi viraaliksi, sillä siinä Iso-Arska kertoi viettävänsä päivänsä lemmikkiaasinsa ja -poninsa kanssa

Tuoreimmalla videollaan Schwarzenegger istuu poreammeessa poltellen sikaria.

- Täällä minä olen. Kotona, poreammeesta nauttien, polttaen sikaria. Sain juuri pyörälenkin ja pienen treenin tehtyä. Nyt pysyttelen vain kotona, poissa väkijoukoista ja ulkopuolisesta maailmasta, Schwarzenegger kertoo videolla.

Hän jatkaa valistaen muita ja puhuu kotona pysymisen puolesta. Kevätlomaa viettävät opiskelijat ovat aiheuttaneet kohun Yhdysvalloissa. Epidemiasta huolimatta opiskelijat ovat kokoontuneet sankoin joukoin juhlimaan.

- Sanon tämän siksi, että olen nähnyt videoita ja kuvia ihmisistä kahviloissa ympäri maailmaa. Ihmiset pitävät hauskaa ja hengailevat isoissa joukoissa. Se ei ole viisasta, koska sillä tavoin saa viruksen, hän sanoo.

Schwarzeneggerin julkaiseman videon pröystäilevä miljöö kuitenkin nousi sosiaalisessa mediassa videon viestiä suuremmaksi puheenaiheeksi. Ihmiset tuntuvat olevan Schwarzeneggerin kanssa samaa mieltä kotona pysymisestä. Monen mielestä poreammeessa rentoutuminen ja luksuselämää esittelevät puitteet eivät kuitenkaan olleet videon viestiin sopivia.

"Arnold, arvostan viestiäsi, mutta kaikki eivät asu kartanoissa rajattomien resurssien kanssa. Olet oikeassa, mutta vähempi pröystäily olisi suotavaa", eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti.

"Sinun luulisi tietävän ettei kaikilla amerikkalaisilla ole poreammeita. Monet kamppailevat sähkölaskunsa kanssa", toinen kommentoi.

"Näin puhuu rikas kaveri poreammeessa! Olen samaa mieltä aiheesta, mutta viestin välitys olisi voinut olla parempi", kolmas sanoi.

Katso kohun herättänyt video alta tai täältä:

Lue myös: Arnold Schwarzenegger julkaisi erilaisen karanteenivideon, fanit ihastuivat: "Olet sankarini"

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerista tehtiin robottikopio - karmivampi kuin Terminator

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat