Kuva: Youtube

The Office täyttää 15 vuotta - paljastukset, joita et ehkä tiennyt hittisarjasta

26.03.2020 18:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Yhdysvaltalainen The Office löytyy HBO-suoratoistopalvelun suosituimpien sarjojen joukosta.

Amerikkalainen suosikkisarja The Office, eli Konttori, on naurattanut ihmisiä jo 15 vuoden ajan. Ensimmäinen jakso näytettiin yhdysvaltalaisella tv-kanavalla maaliskuussa vuonna 2005. Sarja perustuu samannimiseen brittiohjelmaan, joka nousi ilmiöksi pari vuotta ennen amerikkalaisversiota. 

People uutisoi nyt yhdysvaltalaiskomediaan liittyvistä paljastuksista, joita sarjan tosifanitkaan eivät ehkä tiedä.

Pääosaan harkittiin How I Met Your Mother -näyttelijää

Sarjan päähahmo Michael Scottiksi pohdittiin useita isoja nimiä, kuten Owen Wilsonia, 51, ja Stanley Tuccia, 59. Harkinnassa oli myös How I Met You Motherin, eli suomeksi Ensisilmäyksellä-sarjan näyttelijä, Jason Segel, 40. Segel näyttelee sarjassa Marshall Erikseniä.

Konttorin Michael Scottiksi valittiin lopulta Steve Carell, 57, jota on ylistetty loistavasta roolisuorituksesta surkuhupaisana pomona.

Suosikkiparin välillä yhteinen sävel löytyi heti

Sarjan rakastetun parin Jim Halpertin ja Pamela Beeslyn rooleissa näyttelevät John Krasinski, 40, ja Jenna Fischer, 46. Peoplen mukaan kaksikko teki useimmat koe-esiintymiskohtauksensa yhdessä ja löysivät yhteisen sävelen välittömästi.

Fischer piti Krasinskia ylivoimaisesti parhaana ehdokkaana Jimin rooliin, ja Krasinski piti myös vastanäyttelijäänsä erinomaisena Pamina.

- Heti kun istuin Jennan kanssa alas ajattelin mielessäni: Pamin rooli menee tälle naiselle, People kertoo Krasinskin sanoneen.

(kuva: All Over Press)

Fisher ja Krasinski ovat kuvailleet yhteistä kemiaansa erityisen upeaksi.

John Krasinski epäili sarjaa surkeaksi

Krasinski odotteli koe-esiintymistään sarjaa varten, kun vastapäätä istuva mies tiedusteli Krasinskin olotilaa ennen koitosta.

- Minua ei juurikaan jännitä. Huolehdin lähinnä sarjan tekijöiden puolesta. Tällaiset uudelleen tehdyt sarjat ovat usein roskaa, joten toivon, että he eivät mokaa tätä, Krasinski sanoi Peoplen mukaan.

Vastapäätä istuvaksi henkilöksi osoittautui sarjan käsikirjoittaja Greg Daniels, 56, joka vastasi:

- Toivota minulle siis onnea, olen yksi sarjan luojista.

Krasinskin onneksi häntä ajateltiin heti sopivana Jimin rooliin. Ohjelman tuottajan mukaan Krasinski oli sopivan komea, tykättävä ja nöyrällä tavalla fiksu.

The Office on ivalliseen tyyliin dokumentoitu kuvaus kuvitteellsen Dunder Mifflin paperitehtaan toimiston työntekijöistä. Sarjaa on HBO-suoratoistopalvelun suosituimpien ohjelmien joukossa.

(kuva: All Over Press)

Sarjan näyttelijäkaarti pitelee kuvassa Emmy-palkintoja, joita Konttori on voittanut yhteensä viisi kappaletta.

Lue myös: Näyttelijäpariskunta sai toisen lapsensa – kaunis nimi ihastuttaa

Lue myös: Konttori-sarjasta tuttu Steve Carell sai naiset huokailemaan - katso tuoreet kuvat komistuksesta

Lue myös: Netflix ilmoittaa: Suosittu komediasarja jatkuu ensi kuussa!

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat