Kuva: AOP

Räppäri vastustaa rokotetta koronavirukseen, sai somen jyrähtämään: "Täysin vastuutonta"

26.03.2020 16:45 - Milena Raappana

Rap-tähti M.I.A on kehottanut ihmisiä elämään terveellistä ja pelotonta elämää ja todennut ihmisten selviävän pandemiasta hengissä.

Rap-artisti M.I.A, oikealta nimeltään Mathangi "Maya" Arulpragasam, 44, on tuohduttanut nettikansaa rokotevastaisilla twiiteillään, jotka moni on tuominnut "vastuuttomiksi". 

Muun muassa Paper Planes -hitistään tunnettu artisti kirjoitti päivityksessään, että mieluummin kuolee kuin ottaa koronavirukseen tarkoitetun rokotteen. 

Useammassa twiitissään M.I.A kannusti ihmisiä elämään terveellistä elämää ilman pelkoa, ja toi selkeästi esiin, ettei usko rokotteiden voimaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Älä panikoi, olet kunnossa. Sinä et tule kuolemaan. Selviät tästä ilman lääketieteellisten koneistojen stressaamista. Hengitä vain. Sinä tulet olemaan kunnossa. Selviät tästä ilman, että siirryt huonosta tilanteessa pahempaan tilanteeseen. Olet kunnossa. Kaikki rokotteet, jotka sinulla on, ovat tarpeeksi nähdäksesi, että selviät tästä", artisti kirjoitti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Räppärin ulostulot ovat raivostuttaneet sosiaalisessa mediassa ja moni on kertonut, ettei aio tukea rokotteiden vastaista artistia. 

"Täysin vastuutonta ja harkitsematonta", kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

"Tämä twiitti on pettänyt minut pahemmin kuin kaksi viimeistä albumiasi", kirjoitti toinen. 

"Miten hengittää, jos koronavirus ei anna?" kysyi kolmas. 

Moni myös huomautti, ettei virukselle ole vielä kehitetty saatavilla olevaa rokotetta. THL:n 25. maaliskuuta päivitettyjen tietojen mukaan raportoituja tartuntapauksia maailmanlaajuisesti on noin 375 000 kappaletta. 

Lue myös: Some turhautui Kim Kardashianin pusuhuuliseen Twitter-päivitykseen: "Ei nyt Kim!"

Lue myös: Vanessa Hudgens kommentoi koronakuolemia livestriimissä ja kohu oli valmis - pyytää nyt anteeksi

Lähde: Independent Indy 100, THL

Kilpailut

Uusimmat