Kuva: AOP

Mark Wahlberg ja Mario Lopez suututtivat somekansan treenausvideollaan - "Mikä teitä vaivaa?"

31.03.2020 10:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijät Mark Wahlberg ja Mario Lopez ovat kannustaneet ihmisiä pysymään kotonaan. Siitä huolimatta Lopez julkaisi videon, jossa kaksikko treenaa kuntosalilla.

Näyttelijät Mark Wahlberg, 48, ja Mario Lopez, 46, ovat joutuneet somemyrskyn silmään. Lopez julkaisi videon, jossa kaksikko treenaa kuntosalilla koronasta piittaamatta. Kummatkin näyttelijät ovat aiemmin pyytäneet ihmisiä pysymään kotonaan.

Lopez esittelee videolla treenin, jonka voi tehdä kotona tai vaikka puutarhassa. Nyt Lopezia ja Wahlbergia syytetään tekopyhiksi, sillä kaksikko esiintyy yhdessä kuntosalilla. Yhdysvalloissa on kehotettu sulkemaan kaikki toimitilat, joiden aukiolo ei ole välttämätöntä yhteiskunnalle.

- Me pysyttelemme Markin kanssa 1,8 metrin päässä toisistamme. Tämä paikka on desinfioitu, ja me olemme ainoat täällä, Lopez sanoo videolla.

Videolla näkyy, että Lopezilla ja Wahlbergilla on mukanaan mies ja nainen, jotka kuvasivat heitä kännyköillään.

"Opettakaa ihmisiä kotoa käsin! Pysykää oikeasti kotona", yksi kommentoi.

"Hei narsisti! Miksi et pysy kartanossasi ja kuntoile siellä sen sijaan, että mahdollisesti levität koronavirusta? Mikä teitä vaivaa?" toinen jyrähti.

"Miten kuntosali voi olla auki? Se ei ole välttämätöntä! Kuinka reilua on, että te voitte käydä salilla, kun taas normaalit ihmiset eivät?" kolmas ihmetteli.

Los Angelesin viranomaiset määräsivät kaikki baarit, kuntosalit ja viihdekeskukset suljettaviksi viime viikolla. Ravintolat saavat myydä ainoastaan noutoruokaa. Kiellot ovat voimassa ainakin maaliskuun 31. päivään asti.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa videon myös täältä.

Lue myös: Mark Wahlberg puhuu avoimesti väkivaltaisesta nuoruudestaan: "Olin aina ongelmissa"

Lue myös: Arnold Schwarzenegger taistelee koronavirusta vastaan omalaatuisella tyylillä - kertoo nyt miksi

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat