Kuva: AOP

Selena Gomez yritti vakavoitua somekuvaa varten, pian pokka kuitenkin petti: 'Alkoi tuntua nololta'

31.03.2020 19:15 - Emmi Moilanen

Gomez julkaisi Instagramissa kuvaparin, josta välittyvät ilo ja hymy. Kuvat keräsivät hetkessä faneilta yli kaksi miljoonaa tykkäystä.

Vallitseva koronatilanne on saanut meidät kaikki pysyttelemään aiempaa tiiviimmin kotona, ja tästä mallia ovat näyttäneet myös useat julkisuuden henkilöt omilla sosiaalisen median tileillään. Hiljattain Miss Universum Olivia Culpo esitteli omaa karanteenityyliään ja artisti Pink jakoi kätevän vinkin vanhemmille, joiden lapset opiskelevat nyt väliaikaisesti kotona.

Myös laulaja Selena Gomezin, 27, tuoreimmassa Instagram-julkaisussa ollaan kotoisissa tunnelmissa. Otoksissa Gomez laittaa keittiössä ruokaa harmaa oloasu päällään. Nainen paljastaa, ettei kuvaushetkellä kaikki mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan.

”Yritin ottaa söpöä/vakavaa kuvaa minusta laittamassa ruokaa, mutta sitten alkoi tuntua nololta, joten käytän ehdokkaan, jossa näytän onnelliselta mutta tuntuu imelältä,” Gomez kertoo.

Vain kahden tunnin kuluttua julkaisusta kuvat olivat keränneet faneilta jo yli kaksi miljoonaa tykkäystä. Kommenttiosiossa kiitellään Gomezia hänen positiivisuudestaan, joka tuo voimaa vaikean tilanteen keskellä.

”Ihana nähdä sinut iloisena.”

”Kiitos, että olet niin positiivinen esimerkki.”

”Rakastan sinua!”

”Olet paras, wau.”

Voit katsoa Gomezin julkaisemat kuvat alta.

Lue myös: Selena Gomez pettyi faniensa kommentteihin Hailey Bieber -draamassa: "Tätä on kamalaa lukea"

Lue myös: Selena Gomez teki huolestuttavan paljastuksen Justin Bieberistä: "Olin kaltoinkohtelun uhri"

Lue myös: Kiusallinen tilanne paljasti Selena Gomezin uuden linjauksen - ei tee enää seksuaalisia videoita

Kilpailut

Uusimmat