Kuva: AOP

Laulaja Pink sairastui koronavirukseen - julkaisi tärkeän kirjoituksen

04.04.2020 13:15 - Senja Rapila

Yhdysvalloissa on ongelmana koronatestien hinnat, joihin harvalla on varaa. Pink vaatii kirjoituksessaan, että testauksesta tulisi ilmaista.

Maailmantähti Pink on kertonut Instagram-tilillään avoimesti sairastuneensa kaksi viikkoa sitten koronavirukseen. Sen lisäksi että nainen itse sairastui, samanlaisia oireita koki myös hänen kolmevuotias poikansa Jameson.

"Onneksi lääkärimme avulla pääsimme testeihin ja minut testattiin positiiviseksi", Pink kertoo.

Perhe oli jo tätä ennen eristäytynyt kotikaranteeniin, mutta testauksen jälkeen koko perhe jatkoi karanteenia lääkärin suosituksen mukaan seuraavat kaksi viikkoa.

"Pari päivää sitten meidät testattiin uudelleen ja nyt testit olivat negatiivisia, luojan kiitos."

Laulajatähti kritisoi päivityksessään ankarasti myös Yhdysvaltojen toimia koronaviruspandemian aikana. Niin kuin monessa muussakin maassa on ongelmana, myöskään Yhdysvalloissa ei kaikki pääse koronavirustesteihin. Yhdysvalloissa on myös ongelmana testien hinnat, joihin harvalla on varaa.

"On irvokasta ja hallitukseltamme täysi epäonnistuminen, ettei ihmisiä testata enempää. Tämä virus on vakava ja todellinen. Kaikkien tulisi tietää, että tämä virus vaikuttaa nuoriin, vanhoihin, terveisiin, sairaisiin, rikkaisiin ja köyhiin. Testauksesta pitää tehdä ilmaista ja helpommin saavutettavaa, jotta voimme suojella lapsiamme, perheitämme, ystäviämme ja yhteisöjämme!" Pink julistaa.

Tähti kertoo lahjoittaneensa viisisataa tuhatta dollaria eli noin 462 000 euroa koronakriisiä vastaan taistelevalle järjestölle.

Voit katsoa koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Tyrmäävä Anne Kukkohovi rentona kotitoimistolla - "Kalsarit jalassa ja muuten sängyssä"

Lue myös: Karanteenissa elävät suomalaiset samaistuvat Evelinan julkaisemaan kirjoitukseen - pystytkö sinäkin?

Lue myös: Jennifer Aniston yllätti koronavirukseen sairastuneen hoitajan: "Jumalan siunausta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat