Kuva: AOP

Zac Efron ei halua kokea huippukuntoa enää ikinä - 'Mietin vatsalihaksiani naurettavan paljon'

08.04.2020 13:15 - Ella Haura

Näyttelijä viritti rantakuntonsa äärimmilleen Baywatch-elokuvaa varten.

Näyttelijä Zac Efron, 32, esiintyi vuonna 2017 ilmestyneessä Baywatch-elokuvassa, jota varten mies treenasi rantakuntonsa äärirajoille. High School Musical -teinileffoista tunnettu Efron paljastaa oppineensa tärkeän läksyn Baywatchin kuvausten loputtua.

- Opin elokuvan tekemisestä sen, että en enää ikinä halua olla niin hyvässä kunnossa. Se oli todella vaikeaa. Murehdin jatkuvasti vatsalihaksiani, mikä on älyttömän typerää, mies tunnustaa YouTube-haastattelussa.

Näyttelijä voisi omien sanojensa mukaan harkita jyrkkää kunto-ohjelmaa uudelleen, jos kyseessä olisi todella merkittävä rooli.

- Minun ei tarvitse urheilla niin paljon ollakseni tyytyväinen itseeni. Pitäkää huolta toisistanne, kelpaatte juuri tuollaisina, mies viestii videon katsojille.

Pääset katsomaan Efronin haastattelun alta. Mies maistelee videolla tulisia ruokia ja vastaa haastattelija Sean Evansin polttaviin kysymyksiin. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Efron näytteli Baywatchissa rantavahti Matt Brodyn hahmoa. Pääset katsomaan pätkän roolisuorituksesta alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Zac Efronin kuva hämmensi faneja – ”Mikä hänen housuistaan tulee ulos?”

Lue myös: Zac Efron sairastui hengenvaarallisesti kesken kuvausten: "Kiitos huolenpidosta ja rakkaudesta"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar ei pitänyt Zac Efronin suutelemisesta: "Todella vaivaannuttavaa"

Uusimmat