Kuva: YouTube / Netflix

Netflixin uusi kauhuelokuva ällöttää ja ihastuttaa - "Näyttää, kuinka rumasti yhteiskunta toimii"

09.04.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuva on nyt katsottavissa Netflix-palvelussa.

Uutisoimme maaliskuun alussa Netflixin kauhu-sci-fi-elokuvasta The Platform, joka aiheutti paljon positiivista pöhinää trailerinsa kautta. Nyt elokuva on ollut julki jo muutaman viikon ja ihmiset ovat keskustelleet kovasti siitä sosiaalisessa mediassa.

LadBible-sivuston mukaan useat ovat sitä mieltä, että leffa symbolisoi kovasti nykyajan yhteiskuntaa.

"The Platform on selvästi kuvaelma siitä, kuinka yhteiskunnassa toimitaan. Jotkut näkevät nälkään ja toiset taas ovat yltäkylläisiä", kirjoitti eräs Twitterissä.

"The Platform näyttää, kuinka he*vetin rumasti yhteiskunta toimii ja kuinka se syrjii vähäosaisia. Mutta pakko sanoa, että se on loistava", kommentoi toinen.

"Olen samaa mieltä monien kanssa siitä, että elokuvasta näkee eriarvoisuuden ällöttävällä tavalla. Ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja epätoivon koittaessa", pohti kolmas.

Elokuva kertoo vankilasta, jossa yläkerran vangit saavat ahnehtia ruokaa yllin kyllin ja alakerran "vähäarvoisemmat" rikolliset joutuvat tyytymään vain tähteisiin. Eriarvoisuus aiheuttaa lopulta riitatilanteita ja eräs henkilö päättääkin tehdä vankilan toiminnasta tasa-arvoisemman keinolla millä hyvänsä.

Trailerin voit katsoa alta tai tästä.

Lue myös: Tulevan Netlix-elokuvan juoni ihastuttaa somessa: "Vihdoinkin jotain todella erikoista!"

Lue myös: 'Tuo on ohjattu pilvessä' - katsojat hämmästelevät aikuisille suunnatun animaatiosarjan traileria

Lähde: LadBible

Kilpailut

Uusimmat