Kuva: AOP

Tiger Kingin veljentyttären karut syytökset: 'Haluan ihmisten tietävän, millainen hän oikeasti on'

09.04.2020 20:45 - Ella Haura

Chealsi Putman väittää enonsa Joe Exoticin muun muassa omistaneen videoita, joissa ihmiset sekaantuvat eläimiin.

Netflixin sensaatioksi noussut alkuperäissarja Tiger King, suomennettuna Tiikerikuningas, on nyt kaikkien huulilla. Tuore dokumenttisarja rakentuu kissaeläintarhan omistaja Joe Exoticin, 57, ympärille, jonka elämästä ei dramatiikkaa puutu. 

Daily Mail haastatteli rikoksiin syyllistyneen miehen veljentytärtä Chealsi Putmania, 31, joka kertoi enonsa todellisen luonteen jääneen piiloon.

- Tiger King näyttää vain esimakua hänen pahuudestaan. Joe oli todellisuudessa sata kertaa julmempi. Haluan kertoa ihmisille, millainen hän oikeasti on, nainen tylyttää tuoreessa haastattelussa.

Putman esitti enoaan vastaan useita raskauttavia syytöksiä. Nainen väittää Daily Mailille, että Exotic myi tiikereiden lisäksi apinanpoikasia, hallinnoi eläimiin sekaantumista näyttäviä videoita sekä kuvasi kumppaneitaan harrastamassa seksiä.

- Uskon, että hän oli alun perin hyvä ihminen, joka välitti eläimistä. Lopulta hän kuitenkin näki ne pelkkinä rahanlähteinä.

Veljentyttären äiti on Exoticin nuorin sisko. Putman auttoi yhdysvaltalaista poliisia nappaamaan Exoticin, kun mies oli paennut virkavaltaa Floridaan.

Exotic istuu parhaillaan vankilassa yli kahdenkymmenen vuoden tuomiota eläinrääkkäyksestä sekä osallistumisesta eläinaktivisti Carole Baskinin murhan suunnitteluun. Tappo ei toteutunut, ja Baskin on yhä elossa.

Lue myös: Jared Leto innostui uudesta Netflix-dokumenttisarjasta - pukeutui päähahmoksi!

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Tiger King -tähden harvahampaisen hymyn korjaus sai somen riemuitsemaan

Lue myös: Hyviä uutisia huippusuositun Tiger King -sarjan faneille: "Netflix tekee yhden jakson lisää"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat