Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar ei halua työskennellä seksikohtauksia valvovan henkilön kanssa - "Epämukavaa"

16.04.2020 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuvateollisuudessa on uusi erikoisala, joka auttaa näyttelijöitä seksi- ja alastonkohtauksissa.

Uutisoimme viime kuussa siitä, että elokuvateollisuuteen on vakiintunut kauan kaivattu erikoisala ”intimacy coordinator”, eli seksi- ja alastonkohtauksia valvova henkilö. Tarpeeseen herättiin #meetoo-kampanjan myötä, joka alkoi ohjaaja Harvey Weinsteinin, 67, tekemien seksuaalirikosten paljastumisen jälkeen.

Useissa elokuvissa ja sarjoissa näytellyt Shailene Woodley, 28, ei ole ollut innoissaan muutoksesta. Hän haluaisi työskennellä vain ohjaajan kanssa ja seksikohtauksia valvovat henkilöt saavat hänen olonsa epämukavaksi.

- Seksikohtauksia valvovat henkilöt saavat minut tuntemaan oloni epämukavaksi, koska en kaipaa kohtauksiin lisäkatseita. Tietenkin minusta on hienoa, että ihmisiä suojellaan ja apua on saatavilla. Parasta, mitä ohjaajat voivat tehdä, on keskustella asiasta näyttelijän kanssa ja ottaa huomioon henkilökohtaiset rajat, Woodley kertoi The New York Times -julkaisulle.

BBC:n mukaan elokuvatuotannossa työskentelee tällä hetkellä noin 50 intiimikohtausten koordinaattoria, suurin osa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Woodley on näytellyt pääosia muun muassa elokuvissa Divergent - Outolintu ja Tähtiin kirjoitettu virhe. Hän myös tähdittää Big Little Lies -sarjaa.

Lue myös: Seksikohtausten tekoa valvoo nyt uusi ammattikunta - alan asiantuntijoista on suuri pula

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti koki seksuaalista ahdistelua kuvauskulisseissa - avautui asiasta nyt

Lähde: Cinema Blend

Kilpailut

Uusimmat