Kuva: AOP

Lindsay Lohan haluaisi tehdä toisen osan Mean Girls -elokuvalle: "Se on heidän käsissään"

17.04.2020 12:45 - Milena Raappana

Lindsay Lohan haluaisi palata tekemään elokuvia. Tällä hetkellä hän on mukana Cursed-trillerisarjassa.

Musiikillisen paluun poptähti Alman kirjoittamalla biisillä tehnyt Lindsay Lohan, 33, haluaisi elvyttää myös näyttelijäuransa takaisin loistoonsa. 

Paluuta elokuvien pariin hän ei kuitenkaan haluaisi tehdä ihan millä tahansa filmillä, vaan tekemällä toisan osan Mean Girls -elokuvalle, josta hän on ehkäpä parhaiten tunnettu. 

The Independent -julkaisu uutisoi Lohanin kertoneen Lights Out with David Spade -keskusteluohjelmassa, että hän pitkään toivoi Mean Girls 2 -elokuvan syntyvän. 

- Halusin tulla takaisin Mean Girls 2 -elokuvalla. Työskennellä Tina (Feyn) ja koko joukon kanssa uudestaan ja (ohjaaja) Mark Watersin. Se oli, mitä todella halusin. Olin todella innoissani sen tekemisestä. 

- Mutta se on heidän käsissään. Se olisi ehdottomasti jännittävä juttu. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2004 ilmestynyt komediaelokuva Mean Girls sai pienellä budjetilla tehdyn jatko-osan vuonna 2011, joka ei kuitenkaan menestynyt lainkaan. Alkuperäisestä näyttelijäkaartista mukana oli vain Tim Meadows, joka näytteli rehtori Ron Duvallia. 

Australian Masked Singer -ohjelmassa tuomarina toiminut Lohan työstää The Hollywood Reporterin mukaan nyt yliluonnollista trillerisarjaa nimeltä Cursed, jossa hän näyttelee poliisia.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar kommentoi jälleen Liam Hemsworthin kuvaa - fanit suuttuivat

Lue myös: Lindsay Lohanin äiti pidätettiin - joutuu vastaamaan oikeudessa neljään eri haasteeseen

Lähteet: The Independent, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat