Kuva: AOP

Zac Efron tuotti pettymyksen Disneyn livestriimissä - "Tästä syystä en luota miehiin"

17.04.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Mies ei osallistunut High School Musical -tähtien yhteislauluun, vaikka olikin mukana lähetyksessä.

High School Musical -elokuvien faneille tarjoiltiin herkkua, kun monet elokuvien tähdet kokoontuivat virtuaalisesti yhteen laulamaan torstaina. Jälleennäkeminen oli osa The Disney Family Singalong -livestriimilähetystä. Ensimmäisestä High School Musical -elokuvasta tuttua We’re All In This Together -kappaletta lauloivat lähetyksessä muun muassa Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Grabeel ja ohjaaja Kenny Ortega.

Yksi oli kuitenkin laulujoukosta poissa, nimittäin toinen elokuvasarjan päätähdistä Zac Efron. Mies ainoastaan esitteli musiikkinumeron lähetyksessä, mutta ei ollut mukana esittämässä itse kappaletta. Tämä on nostattanut monissa faneissa pettymyksen tunteita, joita on purettu sosiaalisessa mediassa.

”Zac Efron ei laulanut High School Musical -jälleennäkemisessä, ja tästä syystä en pysty luottamaan miehiin”, on yksi kommentoinut Twitterissä.

”Mikä pettymys”, kommentoi toinen.

”Zac taitaa vain vihata, että hän on osa High School Musicalia”, on myös kirjoitettu.

Jotkut ovat uumoilleet, että miehen laulamattomuus johtuu siitä, että hän ei todellisuudessa hoitanut lauluosuuksiaan itse ensimmäisessä elokuvassa. Kahdessa jatko-osassa mies puolestaan lauloi itse.

Alta pääset katsomaan We're All In This Together -kappaleen alkuperäisesityksen elokuvasta. Jos video ei näy, näet sen myös tästä linkistä.

Lue myös: Twitter-kansa sekosi Vanessa Hudgensin erosta - haluaa palaavan yhteen näyttelijäkomistuksen kanssa

Lue myös: Zac Efron ei halua kokea huippukuntoa enää ikinä - 'Mietin vatsalihaksiani naurettavan paljon'

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat