Kuva: AOP

Gigi Hadidin somepäivitys kumppaninsa kanssa herätti oudon uskomuksen: "Tuo ei ole Zayn"

27.04.2020 15:15 - Milena Raappana

Osa Gigi Hadidin seuraajista ei usko päivityksessä näkyvän miehen olevan Zayn Malik.

Huippumalli Gigi Hadid, 25, vietti viikonloppuna syntymäpäiviään perheensä ja kumppaninsa muusikko Zayn Malikin, 27, kanssa. 

Gigi julkaisikin Instagram-tilillään päivästä otoksia, joissa yhdessä malli on Zaynin ja siskonsa Bella Hadidin, 23, kanssa. Boomerang-päivitys, jossa artisti on siskonsa välissä numeroitujen ilmapallojen leijuessa heidän yllään, on kuitenkin herättänyt erikoista pohdintaa, ettei kuvan mies olisi Zayn. 

Spekulaatioon on etenkin vaikuttanut se, että moni Gigin seuraajista pitää entistä One Direction -tähteä todella nuoren näköisenä eikä hän näin ollen näyttäisi ikäiseltään. Fanien silmät ovat kiikaroineet myös Zaynin tatuointeja, jotka eivät kuulemma täsmää päivityksessä näkyvän miehen tatuointeihin. 

"Onko tuo todella Zayn?" joku kysyi päivityksen kommenteissa.

"Et voi huijata meitä tällä valheellisella kuvalla Zaynista. Hänellä ei ole tatuointia. Hänen kasvonsa muuttuvat. Luuletko, ettemme tajua?" kommentoi toinen. 

"Tuo ei ole Zayn... Kuvan mies voi olla ihan kuka tahansa. Katsokaa hänen kättään. Missä hänen tatuointinsa on?? Zaynilla on tatuointi kädessään. Mutta tällä videon miehellä ei ole tatuointia kädessä.. lol..", kirjoitti kolmas.

"Hän ei ole Zayn", sanoi eräs seuraaja.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tubettajatähden känniviestit nostattivat sanasodan - myös Gigi Hadid puuttui keskusteluun

Lue myös: Kyllästyttääkö kotoilu? Kokeile huippumalli Gigi Hadidin virkistäviä harrastuksia

Lue myös: Eronnut superpari bongattiin viettämässä iltaa yhdessä - paparazzit ikuistivat läheiset tunnelmat

Kilpailut

Uusimmat