Kuva: AOP

Superpari raskaushuhujen pyörteessä - sisäpiiriläinen kertoo raskauden olevan jo puolessa välissä

29.04.2020 13:45 - Milena Raappana

Sisäpiirilähteiden ja median uutisoinnin mukaan viime vuoden joulukuussa yhteen palanneet Gigi Hadid ja Zayn Malik odottaisivat ensimmäistä lastaan.

Huippumalli Gigi Hadidin, 25, huhutaan olevan raskaana ja odottavan ensimmäistä lastaan yhdessä kumppaninsa artisti Zayn Malikin, 27, kanssa. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi useamman lähteen ja median kertoneen iloisesta uutisesta. TMZ-julkaisu oli ensimmäinen, joka kertoi perheen sisäisten lähteiden sanoneen Hadidin olevan viidennellä kuulla raskaana. 

Myös Entertainment Tonight -julkaisun uutisessa sisäpiirilähde kertoi, että malli on pitänyt tiedon pienen piirin sisällä ja kaksikon perheen olevan todella onnellinen uudesta perheenjäsenestä. 

- Gigi on pitänyt salaisuuden läheisten perheenjäsenten ja ystävien keskuudessa jo hetken aikaa, sillä hän on tiennyt asiasta itsekin vasta muutaman kuukauden ajan. kun Gigi ja Zayn palasivat yhteen viime vuoden lopulla, se oli kuin he eivät olisi koskaan olleetkaan erossa ja tiesivät, ettei heidän juttunsa on spesiaali. Pari ja heidät perheet ovat ikionnellisia, sisäpiirilähde kommentoi.

Hollywoodin superpari ei kuitenkaan itse ole vahvistanut uutista medialle. Somekansaa se ei ole estänyt ilakoimasta Twitterissä.

"Gigi Hadid odottaa Zayn Malikin vauvaa. Meinaan itkeä kuvitellessani heidän geenejään."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"'Zayn Malikista tulee isä. Gigi Hadid on raskaana.' Hittolainen, tämä vauva ei ole edes vielä syntynyt ja on jo voittanut elämässä. Kuvitelkaa, että tätisi olisi Bella Hadid, setäsi Daniaal Malik ja One Directionin jäsenet kummisetiäsi. Olen tunteellinen tällä hetkellä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kirjaimellisesti haukoin henkeä, kun luin Gigi Hadidin olevan raskaana. En tiedä, miksi, mutta olin yllättynyt."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Gigi Hadidin somepäivitys kumppaninsa kanssa herätti oudon uskomuksen: "Tuo ei ole Zayn"

Lue myös: Tubettajatähden känniviestit nostattivat sanasodan - myös Gigi Hadid puuttui keskusteluun

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat