Kuva: AOP

Jälkiviisautta! Viisi vihjettä, joista olisimme voineet arvata Masked Singer -Kisun henkilöllisyyden

03.05.2020 10:45 - Henna Koste

Varo juonipaljastuksia!

Masked Singer Suomi -ohjelmassa maskien takaa on paljastunut yllättäviä suomalaistähtiä. Kaikki kilpailussa mukana olevat eivät suinkaan ole laulajia. Maskien takaa on paljastunut viime viikkoina Pekka Pouta, Mikael Jungner, Sara Chafak, Henri Alén, Karri Miettinen eli Paleface, Sami Uotila, Viivi Pumpanen sekä eilen lauantaina Linda Lampenius.

Kisuksi sonnustautunut viulisti Linda Lampenius, 50, osoittautui myös loistavaksi laulajaksi. Panelisteista Maria Veitola oli Kisun jäljillä. Poimimme viisi Kisun inserteissä antamaa vinkkiä, jotka tuntuvat nyt jopa helpoilta. 

"Olen omalaatuinen Elovena-kisu"

Elovena viittaa luultavasti Lampeniuksen luonnonläheisyyteen ja vaaleisiin kutreihin. 

"Joudun totisesti tekemään töitä tässä kisassa, varsinkin itsetuntoni kanssa"

Yökylässä Lampeniuksen luona ollut Maria Veitola muistikin tämän puhuneen huonosta itsetunnostaan. Tämä on ehkä jäänyt mieleen osalle tv-katsojistakin.

"Olisiko aika jälleen lähteä poliittiselle uralle?"

Lampenius on ollut Helsingin valtuustossa. 

"Olinkin yhtäkkiä autotiellä, ja hieno Ferrari pysähtyi eteeni. Autosta huuteli kotimainen rallikuski ja kysyi haluaisinko lähteä alpeille laskettelemana keskellä yötä"

Lampenius on ollut intohimoinen autourheilun parissa. Hän on ollutkin rallikuski Teijo Lahden kartanlukijana. Lampeniuksen tiedetään myös harrastavan laskettelua. 

"Olen uskaltanut voittaa yhden suurimmista peloistani: ihmisten edessä laulamisen. En olisi ikinä uskonut kykeneväni siihen, mutta kuka hullu jättäisi tilaisuuden käyttämättä?"

Ei ihme, että Kisun lauluääni ei ollut tuttu. Lampenius kertoi paljastuksen jälkeen, ettei edes hänen lapsensa olleet ikinä kuulleet hänen laulavan. 

Linda Lampenius täytti helmikuussa 50 vuotta. (kuva: AOP)

Lue myös: Kuka on Masked Singerin Heinäseiväs? 7 julkkista, joita somekansa pitää vahvoina vaihtoehtoina

Lue myös: Hyvä hämäys! Olisitko tunnistanut Salkkari-tähden näistä Masked Singer -esityksistä?

Kilpailut

Uusimmat