Kuva: Youtube

Tänään tv:ssä: Vuoden huonoimmaksi elokuvaksi ehdolla ollut action-pätkä - perustuu hittisarjaan

08.05.2020 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ysärin hittisarjaan pohjautuva Baywatch sai murska-arvostelut.

Baywatch on vuonna 2017 julkaistu, samannimiseen tv-sarjaan perustuva elokuva. Elokuvassa rantavahtiveteraani Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) ei tahdo tulla toimeen kukkoilevan tulokkaan (Zac Efron) kanssa. Kun lahdella kohdataan huumekauppaa ja murhia, rantavahtien on löydettävä yhteinen sävel kukistaakseen rikolliset.

Elokuva herätti etukäteen kiinnostusta muun muassa nimekkään näyttelijäkaartinsa ansiosta, mutta lopputulos ei ollut monen mielestä toivotunlainen. Kriitikoilta elokuva sai täystyrmäyksen, ja leffakritiikkejä yhteen kokoavalla Rotten Tomatoes -sivustolla on laskettu, että vain 17 prosenttia arvosteluista on ollut positiivisia.

Elokuva sai kyseenalaisen kunnian olla ehdolla useassa kategoriassa Razzie-palkintogaalassa. Razzie-gaalassa palkitaan vuosittain vuoden huonoimmat elokuvasuoritukset. Baywatchin nenän edestä vuoden huonoimman elokuvan tittelin vei tosin Emoji-elokuva.

Baywatch-elokuva perustuu 1990-luvulla suosiossa olleeseen tv-sarjaan, josta muistetaan muun muassa David Hasselhoffin ja Pamela Andersonin roolisuoritukset. Baywatch-leffan trailerin pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, klikkaa tästä.

Baywatch
23.00
Nelonen

Lue myös: Zac Efron ei halua kokea huippukuntoa enää ikinä - 'Mietin vatsalihaksiani naurettavan paljon'

Lue myös: Pamela Anderson uusi legendaarisen Baywatch-kohtauksen - katso video

Lähde: Rotten Tomatoes

Uusimmat