Kuva: AOP

Keshalla on erikoinen iltarutiini puolisonsa kanssa - poikaystävä levittää laulajalle peppumaskin

08.05.2020 10:15 - Milena Raappana

Muusikko Kesha on löytänet pakaroille käytettävät sheet maskit koronakaranteenissa.

Laulajatähti Kesha, 33, viettää karanteeielämää kumppaninsa kanssa. Kaksikolle onkin syntynyt hieman poikkeuksellinen ihonhoitorutiini, jossa kasvojen ihon sijasta hoidetaan pakaroita säihkyvään kuntoon. 

Refinery29-julkaisun haastattelussa Kesha kävi läpi kauneudenhoitoon liittyviä uusi oivalluksia, joita hän on saanut sosiaalisen eristäytymisen aikana. Normaalisti pitkän päivän päätteeksi artisti ei jaksa panostaa ihonhoitoon, mutta karanteeni on saanut hänet pitämään kylvyistä ja kasvonaamioista. 

Uusiin kauneudenhoitoon liittyviin hemmotelluhetkiin lukeutuu myös peppumaskit, jotka ovat sama asia kuin sheet mask -naamiot kasvoille, mutta tehty takamukselle. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Siinä auttaa, jos on joku, joka voi laittaa sen pepullesi, joten tämä on yksi hyvä puoli poikaystävän kanssa karanteenissa olemisessa. Se on asia, joka päivän päätteeksi tuo minulle iloa, Kesha kuvailee Refinery29-julkaisulle.

Laulaja kertoi käyttävänsä Bawdy-merkkistä naamiota, joka lupaa kirkastaa ja nuorentaa pakaroiden ihoa sekä vähentää näppyjen syntymistä. 

Peppunaamioiden lisäksi Kesha on oppinut arvostamaan luonnollista lookiaan ja antaa yleensä kuvakäsittelyllä poistettujen pisamoidensa näkyä. 

Lue myös: Poptähti Kesha palaa juurilleen uudella musiikillaan: 'Täydellisen irstasta ilottelua'

Lue myös: Kesha murtui kyyneliin haastattelussa:"Musiikki pelasti minun elämäni"

Lue myös: "Peppuakne" on kiusallinen vaiva - monet yllättävän arkiset tavat saavat ne puhkeamaan

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat