Kuva: AOP

Adelea kritisoitiin hurjasta painonpudotuksesta - sai entisen kuntovalmentajansa jyrähtämään

11.05.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Laulajan aiempi personal trainer ei sulata väitteitä siitä, että Adele olisi laihduttanut lisätäkseen levymyyntiään tai saadakseen julkisuutta.

Upeaääninen brittilaulaja Adele, 32, on kokenut suuren fyysisen muodonmuutoksen. Some on kohahdellut, kun viime aikoina matalaa profiilia pitäneestä artistista on levinnyt tuoreita kuvia, joista painonpudotuksen huomaa saman tien. Viime viikolla Adele ilahdutti fanejaan julkaisemalla syntymäpäivänsä kunniaksi uuden kuvan itsestään Instagram-tilillään.

Tuoreessa kuvassa Adele poseeraa vartalonmyötäisessä mustassa mekossa. Adelen on arvioitu pudottaneen painostaan jopa 45 kiloa. Kaikki kommentoijat eivät ole olleet mielissään naisen muodonmuutoksesta. Muun muassa Bored Panda -julkaisu kirjoittaa naisen kohtaamista negatiivissävytteisistä kommenteista.

”Näytät hyvältä, mutta pidin enemmän vanhasta Adelesta.”

”Haluan entisen Adelen takaisin.”

”Joidenkin ihmisten ei vain ole tarkoitus olla laihoja.”

Adelen entinen kuntovalmentaja Pete Geracimo on nyt ottanut kantaa negatiivisiin kommentteihin. Mies kirjoittaa Instagramissa, että on ollut ikävä lukea ”läskifobisia” kannanottoja naisen painonpudotuksesta ja spekulaatioita siitä, millaisin tarkoitusperin laihdutus on tehty. Geracimon mukaan Adele on vahvatahtoinen nainen, joka tekee asiat oman mielensä mukaan ja on aito oma itsensä.

”Kun Adele ja minä aloitimme matkamme yhdessä, tavoitteena ei koskaan ollut, että hänestä pitäisi tulla superlaiha. Teimme kaiken terveyden vuoksi, etenkin raskauden ja leikkauksen jälkeen. Kun 25-albumi julkaistiin ja kiertueesta tiedotettiin, meidän piti valmistautua 13 kuukauden uuvuttavaan aikatauluun. Tänä aikana hän lämpeni treenaamiselle ja alkoi tehdä parempia ruokavalintoja. Tämän seurauksena häneltä putosi paljon painosta, ja ihmiset panivat sen merkille”, Pete Geracimo kirjoittaa.

"En voisi olla ylpeämpi hänestä"

Pete Geracimo nostaa kirjoituksessaan esiin, että Adelen elämässä on tapahtunut suuria mullistuksia sen jälkeen kun hän muutti Los Angelesiin ja näin ollen lakkasi treenaamasta Geracimon hoteissa. Adele erosi aviomiehestään ja Angelo-poikansa isästä Simon Koneckista keväällä 2019. Geracimo arvelee, että muutokset henkilökohtaisessa elämässä heijastuivat Adelen haluun tehdä muutoksia kohti terveellisempiä elämäntapoja.

”En voisi olla ylpeämpi hänestä! Tätä muodonmuutosta ei ole tehty albumin myyntilukujen kasvattamiseksi, julkisuuden saamiseksi tai siksi, että hän haluaisi olla roolimalli. Hän on tehnyt tämän itseään ja Angeloa varten”, Geracimo kirjoittaa.

Hän myös painottaa, ettei Adelen ole tarkoitus muodonmuutoksellaan saada kookkaampia ihmisiä tuntemaan olonsa huonoksi. Adele on ollut monille kookkaammille inspiroiva esikuva siitä, että jopa ulkonäkökeskeisessä popmusiikkibisneksessä voi päästä pitkälle, vaikkei olisi mallinmitoissa.

Voit lukea Adelen entisen personal trainerin päivityksen alta kokonaisuudessaan. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Roimasti laihtuneen Adelen uusi ulkomuoto tyrmistytti fanit: "Hän ei näytä itseltään"

Lue myös: Fanit innostuivat Adelen ja näyttelijäkaunottaren yhdennäköisyydestä - oletko sinä samaa mieltä?

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat