Kuva: Iiro Myllymäki

Sanni julkaisi suloisia kuvia äidistään - "Lauloi rokkibändissä ja käytti nahkahousuja"

13.05.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sanni ylisti äitiään viime sunnuntain äitienpäivän kunniaksi.

Monet suomalaisjulkkikset ovat muistelleet äitiään sosiaalisessa mediassa viime sunnuntaina vietetyn äitienpäivän kunniaksi.

Myös artisti Sanni, 26, halusi onnitella äitiään ja julkaisikin hänestä vanhoja kuvia vuosien takaa. Kuvatekstissä Sanni kertoo, kuinka äiti lauloi rökkibändissä ja käytti nahkahousuja.

"Kun mä olin pieni ni äiti laulo rokkibändissä ja käytti nahkahousui ja otti rastat ku se halus. Kerran se tuli hiukset lilaks värjättyinä jostain teatterilta kotiin ja olin aivan haltioitunu. Mun äiti. Tollanen tyyppi! Maailman kaunein ja vahvin nainen joka on opettanu mulle et kaikista asioista saa puhua ja kotiin saa aina soittaa. Ihanaa äitienpäivää äiti! Rakastan sua maailman eniten!", Sanni ylistää.

Ensimmäisessä kuvassa Sanni makoilee suloisena lattialla ja toisessa nähdään kuvakirjasto hänen äidistään.

Näet kuvat alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täältä.

Sanni myös puki vastikään sanoiksi varmasti monen tämän hetkiset ajatukset. 

"Kertokaa miten olette saaneet ajan kulumaan viimeaikoina? Haluan lukea teidän kuulumisia. En osaa vielä ihan täysin sanallistaa mitä minulle kuuluu mutta tässä tämä menee. Hyviä ja huonoja hetkiä ja sitten niiden välissä sellasia tyhjiä oloja, kun ei oikein tiedä ja jää vaan tuijottamaan ikkunasta ulos. Veikkaan että olen nyt just vähän sellasesa. Onneks on voinut tehä musaa, se on terapeuttista haastavina aikoina," Sanni kirjoitti Instagramissa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Mikko Leppilampi julkaisi kuvan lähes 40 vuoden takaa - "Äiti, oot aina ollu mun suurin sankari"

Lue myös: Sanni puki sanoiksi monien ajatukset tästä hetkestä: "Elämme liian hektisessä maailmassa"

Kilpailut

Uusimmat