Kuva: AOP

Prinsessa Dianan entinen hovimestari: "Meghan ei olisi tullut toimeen hänen kanssaan"

15.05.2020 10:15 - Milena Raappana

Paul Burrellin mielestä edesmenneellä prinsessa Dianalla ja Meghan Marklella on paljon samanlaisia luonteenpiirteitä, mikä olisi aiheuttanut yhteentörmäyksiä, jos he koskaan olisivat tavanneet.

Edesmenneen prinsessa Dianan entinen hovimestari Paul Burrell näkee paljon samaa Meghan Marklessa, 38, ja kansan suosiota nauttineessa sydänten prinsessassa. 

Hänestä näissä kahdessa brittihovin entisessä jäsenessä on jopa niin paljon yhtäläisyyksiä, että se on vaikuttanut prinssi Harryn, 35, kumppanin valintaan. 

- Harry otti ja meni naimisiin Meghanin kanssa, koska hän on kuten Diana. Molemmat naisia, jotka aina seisoisivat omien uskomusten takana ja eivät ole heittopusseja, Burrell sanoi Closer-julkaisulle, jota Elle on referoinut. 

Yhtäläisyys olisi voinut Burrellin mukaan kääntyä näiden kahden väliseksi haasteeksi, jos he olisivat koskaan tavanneet. 

- Mielestäni heillä mahdollisesti olisi tullut yhteentörmäys. Kuvitelmissani on kaksi vahvaa itsenäistä naista, joilla on erilaiset näkemykset asioista — siitä olisi tullut taistelu Meghanin tavan ja Dianan tavan välillä. 

Burrellista, joka työskenteli Dianalle jopa kymmenen vuoden ajan, Meghan ja Diana eivät kuitenkaan ole täysin identtisiä. Hänestä esimerkiksi Meghan on ollut paljon älykkäämpi median kanssa, kun taas Dianan piti löytää oma äänensä kaiken pyörityksen keskellä. 

- Mielestäni isoin eroavaisuus heidän välillään on se, että Meghanilla oli sotasuunnitelma, kun taas Diana oli nuori ja naiivi. Diana teki kirjan Andrew Mortonin kanssa ja liehitteli mediaa vuosien saatossa, koska hänellä ei ollut ääntä. Ja hänen luja luonteensa tarkoitti sitä, että hän välitti ja piti oikeana, että kansalaiset saivat tietää, mitä suljettujen ovien takana tapahtui. 

Lue myös: Herttuatar Meghanin upea raskauslook toi monille mieleen prinsessa Dianan tyylin - katso ja vertaa

Lue myös: Kuningatar suuttui Meghan Marklelle - kielsi tältä Dianan käyttämien tiaroiden pitämisen

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat