Kuva: AOP

Poptähti Pink liittyy Donald Trumpin tylyttäjien joukkoon: "Olet yksi iso epäonnistuminen"

01.06.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Supertähdet ovat hyökänneet Trumpia vastaan tummaihoisten kohtaaman poliisiväkivallan takia.

Poptähti Pink, 40, liittyy muiden supertähtien joukkoon, jotka ovat kritisoineet viime päivinä rajuin sanankääntein Yhdysvaltojen presidenttiä Donald Trumpia. Aiemminkin Trumpia vastaan puhunut Pink ei säästele sanoissaan tuoreessa twiitissään.

”Olet pelkuri ja rasisti. Olet yksi iso epäonnistuminen, kaikessa mitä olet tehnyt. En malta odottaa, että pääsen äänestämään sinut ulos virastasi marraskuussa”, Pink kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Kritiikki kumpuaa George Floydin kuolemasta valkoisen poliisin käsittelyssä. Floydin tapaus on jatkumoa pitkälle historialle tummaihoisten kokemasta tappavasta poliisiväkivallasta. Tätä vastaan on nyt noustu protestoimaan niin kaduilla kuin sosiaalisessa mediassakin, missä Black lives matter -liikkeen aihetunniste on levinnyt.

Pinkin lisäksi muun muassa Taylor Swift ja Lady Gaga ovat puhuneet rajuin sanankääntein Donald Trumpin toimintaa vastaan. Supertähtien mielestä Trump ei ole tehnyt lainkaan tarpeeksi suojellakseen tummaihoisia yhdysvaltalaisia väkivallalta. Myös Trumpin uhkailut mielenosoittajien ampumisesta ovat keränneet kritiikkiä.

Kuten Pink, myös Taylor Swift kirjoittaa äänestävänsä Trumpin jatkokautta vastaan marraskuun presidentinvaaleissa. Swiftin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Myös Lady Gaga hyökkää päivityksessään suoraan Trumpia vastaan.

”Hänellä on antaa vain välinpitämättömyyttä ja ennakkoluuloja samalla kun mustilta riistetään henkiä. Olemme tienneet jo hänen valitsemisestaan lähtien, että hän on typerys ja rasisti. Hän vain lietsoo systeemiä, jolla on juurensa rasismissa”, Gaga kirjoittaa.

Voit lukea Gagan päivityksen kokonaisuudessaan alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Nike julkaisi spesiaalimainoksen ja otti kantaa rasismiin - videolla ristiriitainen vastaanotto

Lue myös: Madonna otti kantaa George Floydin kuolemaan - julkaisi videon, jossa nähdään hänen poikansa

Lue myös: Lady Gaga julkaisi odotetun biisin, mutta fanit haluavatkin huomion muualle: "Poistakaa hashtag!"

Lähteet: Hollywood Reporter, Hollywood Reporter

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat