Kuva: AOP

Carole Baskinin aviomiehen testamentin allekirjoitus paljastui väärennökseksi - poliisi on voimaton

03.06.2020 15:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Tiger King -sarjassa esitettiin väitteitä Carole Baskinin osallisuudesta aviomiehensä Don Lewisin katoamiseen. Floridalaisseriffi vahvisti, että Lewisin testamentin allekirjoitus on väärennös.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjassa esitetyt viitteet siitä, että eläinaktivisti Carole Baskin olisi tappanut aviomiehensä ja syöttänyt tämän tiikereille ovat saaneet lisävahvistusta.

Baskinin aviomies Don Lewis katosi vuonna 1997, ja hänet julistettiin kuolleeksi vuonna 2002. Lewis oli menestyvä liikemies, ja hänen testamenttinsa mukaisesti Baskin peri häneltä lähes koko omaisuuden.

Sarjassa esitettiin aihetodisteita siitä, että Baskin olisi miehensä katoamisen takana. Väitteet vaikuttavat nyt entistä vahvemmilta. Huhuja allekirjoituksen väärentämisestä on liikkunut jo pitkään. Huhut varmistuivat todeksi, kun floridalaisseriffi kertoi, että poliisin asiantuntijat totesivat Lewisin testamentin allekirjoituksen olevan väärennetty.

- Kaksi asiantuntijaa totesi testamentin allekirjoituksen olevan sataprosenttinen väärennös. Tiesimme asian jo ennestään, sillä allekirjoituksen oikeaksi todistanut tyttö kertoi, että hänet pakotettiin todistamaan, Hillsborough'n piirikunnan seriffi Chad Chronister kertoi WTSP-televisiokanavalle.

Tiger King -sarja kertoo eksentrisestä eläintarhanpitäjästä, Joe Exoticista. (kuva: AOP)

Vaikka poliisi onkin vakuuttunut allekirjoituksen olevan väärennös, he eivät voi tehdä asialle mitään. Testamentattu omaisuus on jo jaettu, ja sitä koskeva valitusaika on umpeutunut. Baskinin osallisuudesta katoamiseen ei siis edelleenkään ole pitäviä todisteita.

Tiger King -sarja on ollut valtava menestys. Sarja kertoo eksentrisestä eläintarhanpitäjästä, Joe Exoticista. Exotic istuu tällä hetkellä 22 vuoden vankeusrangaistusta Baskinin palkkamurhan suunnittelusta ja eläinsuojelurikoksista.

Viiden vuoden aikana kuvatun sarjan julkaisemisen jälkeenkin erikoisia tapahtumia on riittänyt. Uutisoimme eilen, että floridalaistuomioistuin määräsi Joe Exoticin eläintarhan Baskinin omistukseen pitkään jatkuneen tavaramerkkiriidan päätteeksi.

Lue myös: Tiger King -sarjan eläintarha avattiin uudelleen - kuvat paljastavat tungoksen

Lue myös: Tiger Kingin veljentyttären karut syytökset: 'Haluan ihmisten tietävän, millainen hän oikeasti on'

Lue myös: Tiger King -sarjan eläintarha määrättiin Carole Baskinin omistukseen

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat