Kuva: AOP

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak paljasti salaisuutensa - riippuvuus oli pilata elämän

04.06.2020 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Vuonna 2009 Euroviisut voittanut mies kertoo olleensa jo pitkään riippuvainen uni- ja masennuslääkkeistä.

Viulunsoitollaan hurmannut vuoden 2009 euroviisuvoittaja Alexander Rybak, 34, on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa pitkään pitämästään salaisuudesta. Mies kertoo, että hän on ollut 11 vuoden ajan riippuvainen uni- ja masennuslääkkeistä.

”Se alkoi harmittomana, mutta lopulta se melkein pilasi elämäni”, Rybak avautuu.

Mies kertoo aloittaneensa tammikuussa vieroitushoidossa.

”Hetki hetkeltä alan taas tuntea olevani oma itseni. Viime vuosina pillerit tekivät minusta heikon ja pelokkaan. Se ei vaikuttanut pelkästään aivoihini, vaan myös lihaksiini ja vatsaani. Se tuhosi suhteeni muihin ihmisiin, mutta ennen kaikkea se melkein tuhosi elämänhaluni”, Rybak kirjoittaa.

Mies kertoo toivovansa, että hän voi omalla avoimuudellaan auttaa muita vastaavista asioista kärsiviä ihmisiä. Mies onkin saanut runsaasti tukea sosiaalisen median seuraajiltaan. Voit katsoa Rybakin Instagram-päivityksen alta tai tästä linkistä.

Alexander Rybak osallistui uudelleen Eurovision laulukilpailuun vuonna 2018. Tuolloin hän sijoittui finaalissa 15:nneksi. Alexander Rybak on esiintynyt useampaan otteeseen Suomessa. Hänen läheisestä suhteestaan Suomeen kertoo sekin, että hän on levyttänyt Suomi-nimisen kappaleen vuonna 2010.

Lue myös: Euroviisuvoittaja Alexander Rybak: Minun on vaikea sanoa seksille ei!

Lue myös: Netflix julkaisee euroviisuelokuvan - komedian ensimmäinen maistiaisvideo julki, katso

Kilpailut

Uusimmat