Kuva: AOP

Clueless-tähden vanhemmuus nousi taas otsikoihin - käy kylvyssä 9-vuotiaan poikansa kanssa

04.06.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Alicia Silverstonen kasvatusvalinnat ovat herättäneet huomiota ennenkin.

Muun muassa Clueless-klassikkoelokuvasta tunnettu näyttelijä Alicia Silverstone, 43, on noussut taas otsikoihin kasvatusratkaisuillaan. Nainen on kertonut tuoreessa New York Timesin haastattelussa, miten hän on viettänyt koronapandemian aikana aikaa kotona yhdessä 9-vuotiaan poikansa Bearin kanssa.

- Käymme poikani kanssa yhdessä kylvyssä, ja silloin kun hän ei ole kanssani, kylven yksin, ja se tuntuu hyvältä ja rauhoittavalta, Silverstone kertoo.

Alicia Silverstone yhdessä Bear-poikansa kanssa (kuva: AOP)

Naisen kylpykommentti on herättänyt huomiota mediassa, mutta kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun naisen kasvatusmetodit herättävät ihmisissä hämmennystä. Vuonna 2012 kohistiin siitä, kun Silverstone kertoi syöttävänsä ruokaa pojalleen niin, että hän itse ensin pureskelee ruokaa ja vasta sitten syöttää sitä pojalle.

Alicia Silverstonen ja hänen ex-miehensä Christoper Jareckin yhteinen lapsi noudattaa äitinsä tavoin vegaaniruokavaliota. Nainen on kuitenkin kertonut, ettei ole pakottanut ruokavaliota pojalleen, vaan tämä itse tahtoo syödä niin. Silverstone on herättänyt kohua myös voimakkaan rokotuskriittisillä kannanotoillaan.

Lue myös: Batgirl-rooli teki Alicia Silverstonesta Fatgirlin mediassa - "Tiesin heidän olevan väärässä"

Lue myös: Maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi valittu näyttelijä kuvattiin alasti - katso kaunis otos

Lähteet: Daily Mail, Us Weekly

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat