Kuva: Nelonen / Lars Johnson

TIS-Mira kertoo Ilta-Sanomissa saaneensa tappouhkauksia: 'On alkanut pelottaa liikkua ulkona'

05.06.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miran ja Valton suhde loppui Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla. Syynä oli Miran pettäminen.

Miran, 25, ja Valton, 26, parisuhde päättyi tosi-tv-sarja Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla. Saarelle suhteestaan ja rakkaudestaan varmoina saapuneen parin onnen rikkoi Miran ihastuminen sinkku-Markukseen, mikä johti lopulta pettämiseen. 

Ilta-Sanomien haastattelussa Mira kertoo, että jos todistusaineistoa pettämisestä ei olisi ollut, ei hän olisi pystynyt totuutta Valtolle myöskään iltanuotiolla kertomaan. 

- Halusin säästää paitsi itseni, mutta myös Valton siltä häpeältä, jota hän joutui kokemaan. Moraalisesti olisi ollut oikein kertoa totuus iltanuotiolla, mutten pystynyt siihen, Mira tunnustaa Ilta-Sanomien haastattelussa. 

- Mutta jos mitään materiaalia ei olisi ollut, niin en olisi sitä pystynyt siinä myöskään sanomaan.

Mira kertoo Ilta-Sanomissa myös, että päätti aluksi, ettei lue keskustelupalstoja ohjelman tiimoilta. Ilkeitä viestejä alkoi kuitenkin tulla myös Miran omiin somekanaviin. Niiden sävy oli uhkaava ja tappouhkauksiakin tuli pahimmillaan kymmeniä päivässä. 

– Oikeasti on alkanut pelottaa liikkua ulkona, ellei ole ihan pakko. Jos joku uhkaa somessa tappaa mut, niin eihän se loogisesti ajateltuna ole realistinen uhkaus. Mutta kun niitä tulee jatkuvalla syötöllä, niin siitä tulee todella realistista, Mira kertoo lehdelle. 

Miran koko haastattelun pääset lukemaan täältä

Lue myös: IL: Temptation Islandista tuttu Wallu nähtiin televisiossa jo lapsena

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat