Kuva: AOP

Vankilassa istuva Joe Exotic vertaa itseään George Floydiin - vetoaa Kim Kardashianiin

09.06.2020 09:15 - Roy Kokkonen

Tiger King -sarjasta tunnetuksi tullut Joe Exotic vertaa itseään George Floydiin faneille suunnatussa kirjeessä. Mies pelkää kuolevansa muutaman kuukauden sisällä.

Netflix-sensaatiosarjasta Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes tunnetuksi tullut Joe Exotic, 57, istuu tällä hetkellä 22 vuoden vankeustuomiota eläinsuojeluaktivisti Carole Baskinin, 59, palkkamurhan suunnittelusta ja eläinsuojelurikoksista. Viihdelehti TMZ sai käsiinsä faneille suunnatun kirjeen, jossa Exotic vertaa itseään pidätystilanteessa kuolleeseen George Floydiin.

Rönsyilevässä kirjeessä Exotic anoo vapautta Yhdysvaltain presidentiltä Donald Trumpilta. Mies väittää entisten yhteistyökumppaneidensa ratsastavan julkisuudella hänen kustannuksellaan. Hän kirjoittaa "sielunsa olevan kuollut."

Kirjeessä on myös kyseenalaisia kohtia. Hän muun muassa vertaa omaa tilannettaan George Floydiin, jonka kuolema on johtanut laajamittaisiin Black Lives Matter -mielenosoituksiin ympäri maailmaa.

- Kuin George Floyd, hänen viestinsä hukkui mellakoihin, minun viestini hukkui rahaan ja kuuluisuuten. Kaikki jotka tekevät tästä rahaa saisivat hävetä. Te, jotka ajattelette, että he ovat siistejä ja rikkaita, muistakaa kuinka minua puukotettiin selkään. Niin teitäkin puukotetaan, Exotic kirjoittaa.

Exotic uskoo kuolevansa kahden, kolmen kuukauden kuluessa. Exoticin mukaan hän tarvitsee kuukausittaisia verensiirtoja, joita hän ei ole saanut tammikuun jälkeen. Hän kertoo kärsivänsä anemiasta ja immuunikadosta. 

- Tämä on kuin olisin tuomittu kuolemaan. He ovat lopettaneet kaiken lääkitykseni, yhtä lukuun ottamatta yhtä. Tämä paikka on helvetti maan päällä, Exotic kirjoittaa.

Mies vetoaa lisäksi julkisuuden henkilöihin, jotta nämä alkaisivat kampanjoimaan hänen vapauttamisensa puolesta.

- Cardi B, Kim Kardashian - pyydän teitä, en ole tehnyt muuta väärää, kuin käyttäytynyt hölmösti suojellakseni eläintarhaani tuhopoltolta ja estääkseni ihmisiä satuttamasta eläimiäni. Kuulkaa avunhuutoni.

Viime viikolla Exoticin eläintarha määrättiin hänen pahimman vastustajansa Carole Baskinin omistukseen. Määräyksen taustalla oli Exoticin häviämä oikeustaistelu tavaramerkkiloukkauksesta. Exotic oli siirtänyt eläintarhansa äitinsä nimiin, jotta välttyisi maksamasta korvauksia Baskinille.

Lue myös: Tiger King -sarjan eläintarha määrättiin Carole Baskinin omistukseen

Lue myös: Carole Baskinin aviomiehen testamentin allekirjoitus paljastui väärennökseksi - poliisi on voimaton

Lue myös: Miley Cyrusia ja Joe Exoticia yhdistävä ulkonäköpiirre kismittää artistia: 'Ei ollut hätäratkaisu'

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat