Kuva: AOP

Jälleen uusi Jokeri? Tulevasta Batman-trilogiasta käynnistyivät mielenkiintoiset huhut

09.06.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ohjaajalla saattaa olla täysin oma visionsa tunnetusta pahiksesta.

Viime vuosina Batman-supersankarin vihollisena tunnettua Jokeria ovat näytelleet muun muassa Jared Leto sekä Oscar-palkinnon roolisuorituksestaan saanut Joaquin Phoenix.

Tulevan Batman-trilogian ohjaaja Matt Reeves on kuitenkin huhujen mukaan sitä mieltä, että hänen leffoissaan olisi täysin uusi Jokeri-näyttelijä. 

The Direct -sivusto uutisoi, että Reeves haluaa tuoda Jokerin myös omiin elokuviinsa, sillä hahmo on todella rakastettu fanien toimesta. Ensin fanit olivat varmoja, että Phoenix palaisi  roolinsa, mutta Reevesilla voi kuitenkin olla täysin erilainen mielikuva rakastetusta vihollisesta ja näin hahmo saisi jälleen uuden näyttelijän. Sivuston mukaan koe-esiintymisiä ei olla kuitenkaan vielä pidetty, sillä koronapandemia pitää kuvauksia jäissä.

Reevesin elokuvissa Batmania näyttelee Twilight-hurmuri Robert Pattinson. Ensimmäisen maistiaisen kyseisestä hahmosta voit katsoa täältä.

Jokerin lisäksi Reevesin ohjaamat leffat tulevat näillä näkymin pitämään sisällään esimerkiksi Arvuuttajan sekä Pingviinin, jotka ovat myös tunnettuja rikollisia DC-universumissa. Trilogian ensimmäisen osan pitäisi tulla elokuvateattereihin ensi vuonna.

Lue myös: Batman-elokuvan tuotanto seisoo - Robert Pattinson uuden ongelman keskellä

Lue myös: Joker tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardin - ohjaaja tienasi elokuvasta valtavan tilipussin

Lue myös: Suicide Squadin ohjaaja vahvistaa faniteorian Jokerista - tatuoinnin tarina paljastui

Lähde: The Direct

Kilpailut

Uusimmat