Kuva: AOP

Anna: Mikko Leppilampi väsyi deittailuun, ylistää nyt missirakastaan: "Rinnallani on upea kumppani"

01.07.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mikko Leppilampi seurustelee taitoluisteluvalmentaja Beata Pappin kanssa.

Viihteen monitoimimies Mikko Leppilampi, 41, kertoo Anna-lehden haastattelussa olevansa tällä hetkellä ehkä onnellisempi kuin koskaan. Tähän on monia syitä.

- Olen terve, minulla on ihana tytär, perhe lähellä, innostavia työprojekteja ja kiva koti, jossa viihdyn täydellisen hyvin, sekä rinnallani upea kumppani. En voisi pyytää enempää, Leppilampi kertoo.

Mies seurustelee vuoden 2018 Miss Suomi -kilpailusta tutun Beata Pappin, 25, kanssa. Taitoluisteluvalmentaja ja Leppilampi ovat pitäneet matalaa profiilia julkisuudessa suhteensa kanssa, mutta muutama päivä sitten he molemmat jakoivat Instagram-tileillään saman herkän yhteiskuvan. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

- Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Leppilampi sanoo Annalle.

Muutama vuosi sitten Leppilammen elämässä olivat asiat toisin. Hänellä oli takanaan avioero ja myös toinen ero pitkästä parisuhteesta. Hän oli aloittanut elämänmuutoksen, johon kuului ahkera treenaaminen, ja samalla hän kävi yöelämässä ja deittaili. Deittailuelämä ei tuntunut miehestä omalta.

- Tuntui, että olen ehdottomasti liian vanha siihen elämäntilanteeseen, sinkkuelämään, baareissa hengailuun ja deittailuun. Tajusin, etten millään mittarilla enkä millään markkinoilla ole enää mikään nuori lupaus, Leppilampi sanoo.

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Lilia-tytär ottivat osaa somehaasteeseen - hauska tanssivideo hurmasi seuraajat

Lue myös: Mikko Leppilammen treenivideo sai somen ihastelemaan: "Laihduin pelkästään katselemalla"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat